Giriş Kayıt
Alex Taub

Alex Taub


Yapımcı, Senarist

Alex Taub, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Alexander J. Taub
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 8.0 15,734
2015 Dram Yapımcı 7.9 8,644
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 36,155
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 100,949
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 15,248
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 8,591
2001 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 206
2001 Macera Yapımcı 7.5 100,105
1999 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 4,648
1998 Dram Yapımcı
Senarist
6.7 8,542
1998 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   

Erken Baskı
1996 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 9,591
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017