Giriş Kayıt
Alex Taub

Alex Taub


Yapımcı, Senarist

Alex Taub, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Alexander J. Taub
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 7.9 13,118
2015 Dram Yapımcı 7.9 8,457
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 35,906
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 100,543
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 15,154
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 8,563
2001 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 206
2001 Macera Yapımcı 7.5 99,661
1999 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 4,631
1998 Dram Yapımcı
Senarist
6.7 8,505
1998 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   

Erken Baskı
1996 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 9,591
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017