Giriş Kayıt
Alex Taub

Alex Taub


Yapımcı, Senarist

Alex Taub, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Alexander J. Taub
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 8.0 18,079
2015 Dram Yapımcı 7.9 8,954
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 36,670
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 101,709
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 15,450
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 8,592
2001 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 206
2001 Macera Yapımcı 7.5 101,107
1999 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 4,695
1998 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 8,697
1998 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   

Erken Baskı
1996 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 9,728
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017