Giriş Kayıt
Alex Taub

Alex Taub


Yapımcı, Senarist

Alex Taub, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Alexander J. Taub
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.1 23,041
2015 Dram Yapımcı 7.9 9,629
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 38,103
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 103,577
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 15,942
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 8,592
2001 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 206
2001 Macera Yapımcı 7.5 103,518
1999 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 4,797
1998 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 8,964
1998 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   

Erken Baskı
1996 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 9,741
Dizi Altyazıları
Vikings (10,033) Black Mirror (8,595) Shameless (7,919) Star Trek: Discovery (4,683) The Big Bang Theory (2,842) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,270) The Flash (2,137) Bron/Broen (1,772) The X Files (1,479) Stranger Things (1,440)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018