Giriş Kayıt
Alex Taub

Alex Taub


Yapımcı, Senarist

Alex Taub, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Alexander J. Taub
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 8.1 18,999
2015 Dram Yapımcı 7.9 9,188
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 37,121
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 102,390
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 15,619
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 8,592
2001 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 206
2001 Macera Yapımcı 7.5 101,856
1999 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 4,716
1998 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 8,787
1998 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   

Erken Baskı
1996 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 9,741
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017