Giriş Kayıt
Bradford Tatum

Bradford Tatum (53)


Oyuncu

Bradford Steven Tatum, 29 Mart 1965 California, ABD doğumlu oyuncu. The Stöned Age (1994), Black Scorpion (1995), Harika Çocuk (1995), Cool and the Crazy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bradford Steven Tatum
Doğum Tarihi: 29 Mart 1965
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Brad Tatum
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.9 268,366
2012 Suç Oyuncu 7.7 10,963
2011 46 Belgesel 7.6 455

Çilgin denizalti
1996 31 Komedi Oyuncu 6.0 18,517
1996 31 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Harika Çocuk
1995 30 Dram Oyuncu 6.6 26,224
1995 30 Aksiyon Oyuncu 4.8 863
1994 29 Komedi Oyuncu 6.3 3,740
1994 29 Dram Oyuncu 3.9 617
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,882

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,398
1990 Komedi Oyuncu 5.4 34
1989 24 Komedi Oyuncu 4.4 1,084
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018