Giriş Kayıt
Bradford Tatum

Bradford Tatum (51)


Oyuncu

Bradford Steven Tatum, 29 Mart 1965 California, ABD doğumlu oyuncu. The Stöned Age (1994), Harika Çocuk (1995), Cool and the Crazy (1994), (1996) Çilgin denizalti (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bradford Steven Tatum
Doğum Tarihi: 29 Mart 1965
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Brad Tatum
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 9.1 147,292
2012 Suç Oyuncu 7.6 10,471
2011 46 Belgesel 7.6 455

Çilgin denizalti
1996 31 Komedi Oyuncu 6.0 17,314
1996 31 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Harika Çocuk
1995 30 Dram Oyuncu 6.5 24,765
1994 29 Komedi Oyuncu 6.3 3,740
1994 29 Dram Oyuncu 3.9 617
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,241

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,656
1990 Komedi Oyuncu 5.4 34
1989 24 Komedi Oyuncu 4.4 1,084
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017