Giriş Kayıt
Bradford Tatum

Bradford Tatum (52)


Oyuncu

Bradford Steven Tatum, 29 Mart 1965 California, ABD doğumlu oyuncu. The Stöned Age (1994), Black Scorpion (1995), Harika Çocuk (1995), Cool and the Crazy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bradford Steven Tatum
Doğum Tarihi: 29 Mart 1965
Doğum Yeri: California, ABD
Diğer Bir İsmi: Brad Tatum
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.9 247,306
2012 Suç Oyuncu 7.7 10,846
2011 46 Belgesel 7.6 455

Çilgin denizalti
1996 31 Komedi Oyuncu 6.0 18,340
1996 31 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Harika Çocuk
1995 30 Dram Oyuncu 6.6 25,934
1995 30 Aksiyon Oyuncu 4.8 863
1994 29 Komedi Oyuncu 6.3 3,740
1994 29 Dram Oyuncu 3.9 617
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,739

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,253
1990 Komedi Oyuncu 5.4 34
1989 24 Komedi Oyuncu 4.4 1,084
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018