Giriş Kayıt
Larisa Tarkovskaya

Larisa Tarkovskaya (59)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Larisa Tarkovskaya, 15 Nisan 1938 USSR doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu. İz Sürücü (1979), Ayna (1974), Nostalji (1983), Solaris (1971) gibi yapımlarla biliniyor.19 Şubat 1998 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1938
Ölüm Tarihi: 19 Şubat 1998
Doğum Yeri: USSR
Diğer Bir İsmi: Larissa Tarkovsky
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Belgesel Oyuncu 8.0 440

Nostalji
1983 45 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 17,050

İz Sürücü
1979 41 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 90,200

Ayna
1974 36 Biyografi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
8.1 29,194
1971 33 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 65,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018