Giriş Kayıt
Booth Tarkington

Booth Tarkington (76)


Senarist

Newton Booth Tarkington, 29 Temmuz 1869 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu senarist. Muhteşem Ambersonlar (1942), Alice Adams (1935), Mehtap Körfezi (1951), By the Light of the Silvery Moon (1953) gibi yapımlarla biliniyor.19 Mayıs 1946 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Newton Booth Tarkington
Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1869
Ölüm Tarihi: 19 Mayıs 1946
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Senarist 6.0 745
1955 Dram Senarist 8.3 57
1953 Komedi Senarist 7.1 1,530

Mehtap Körfezi
1951 Komedi Senarist 7.1 1,872
1950 Dram Senarist 8.0 19
1946 Komedi Senarist 7.1 326
1943 74 Komedi Senarist 6.8 766

Muhteşem Ambersonlar
1942 73 Dram Senarist 7.9 18,692
1935 66 Komedi Senarist 7.1 2,809
1935 66 Komedi Senarist 6.8 334
1931 62 Dram Senarist 6.9 596
1930 61 Komedi Senarist 6.9 844
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018