Giriş Kayıt
Amanda Tapping

Amanda Tapping (52)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Amanda Tapping, 28 Ağustos 1965 Rochford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Sanctuary (2008), Space Milkshake (2012), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Rochford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
9.1 (7 Oy)
  • Currently 182.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 8.6 5,520
2016 Aksiyon Yönetmen 5.8 7,079
2015 Dram Yönetmen 7.5 28,710
2015 Dram Yönetmen 7.4 1,961
2015 Fantastik Yönetmen 6.8 6,426
2014 49 Suç Oyuncu 6.4 8,114
2013 Komedi Oyuncu 3.9 455
2012 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,508
2012 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 2,452
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 50,097
2012 Dram Yönetmen 6.8 873
2012 47 Komedi Oyuncu 7.3 91
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 492
2009 44 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 41,253
2008 Suç Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
7.4 16,303

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 43 Aksiyon Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 43 Macera Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu    
2006 41 Belgesel Oyuncu    
2006 41 Belgesel Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 311,572
2005 40 Belgesel Oyuncu    

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 51,948
2004 39 Belgesel Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu    
2003 38 Belgesel Oyuncu    

Hayatın Hakkını Ver
2002 37 Komedi Oyuncu 5.8 20,261

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 69,625
1997 Aksiyon Oyuncu    
1997 32 Komedi Oyuncu 5.3 6,381
1995 30 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017