Giriş Kayıt
Amanda Tapping

Amanda Tapping (52)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Amanda Tapping, 28 Ağustos 1965 Rochford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008), Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008), Sanctuary (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Rochford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
9.1 (7 Oy)
  • Currently 182.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 5.9 8,285
2015 Dram Yönetmen 7.5 30,905
2015 Dram Yönetmen 7.4 2,051
2015 Fantastik Yönetmen 6.8 6,426
2014 49 Suç Oyuncu 6.4 8,170
2013 Komedi Oyuncu 3.9 455
2012 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,508
2012 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 2,452
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 50,762
2012 Dram Yönetmen 6.8 873
2012 47 Komedi Oyuncu 7.3 91
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 492

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 41,783
2009 44 Aksiyon Oyuncu 8.1 3,834
2008 Suç Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
7.4 16,527

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.4 17,325
2007 Suç Oyuncu    
2006 41 Belgesel Oyuncu 8.4 148
2006 41 Belgesel Oyuncu 8.1 104

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 318,186
2005 40 Belgesel Oyuncu 8.1 94

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Oyuncu    

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 52,670
2004 39 Belgesel Oyuncu 7.2 180
2004 Dram Oyuncu    
2003 38 Belgesel Oyuncu 8.0 197

Hayatın Hakkını Ver
2002 37 Komedi Oyuncu 5.8 20,549

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 71,005
1997 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,356
1997 32 Komedi Oyuncu 5.3 6,381
1995 30 Dram Oyuncu    
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,735
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017