Giriş Kayıt
Susan Jane Tanner

Susan Jane Tanner


Oyuncu

Susan Jane Tanner, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Sue Jane Tanner | Sue-Jane Tanner | Susan-Jane Tan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Müzikal Oyuncu 8.8 3,808
2003 Dram Oyuncu    

Usta Suçlular
2001 Komedi Oyuncu 6.4 5,691
1998 Dram Oyuncu 7.8 2,105
1998 Müzikal Oyuncu 7.4 884
1988 Dram Oyuncu 7.6 778
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,220) Mr. Robot (6,467) Game of Thrones (3,409) Shameless (2,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,645) Peaky Blinders (2,183) The Big Bang Theory (1,916) Manhunt: Unabomber (1,911) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017