Giriş Kayıt
Bart Tangredi

Bart Tangredi (56)


Oyuncu

Bart Tangredi, 21 Haziran 1960 Islip, New York, ABD doğumlu oyuncu. Anlat Bakalım (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Haziran 1960
Doğum Yeri: Islip, New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 52 Komedi Oyuncu 5.2 91
2012 Dram Oyuncu 7.8 55,806
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 391

Ara Beni
2004 44 Dram Oyuncu    

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,507

Anlatamadım mı?
2002 42 Komedi Oyuncu 5.9 71,105

Anlat Bakalım
1999 39 Komedi Oyuncu 6.7 128,234
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,653
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017