Giriş Kayıt
Hiroshi Tom Tanaka

Hiroshi Tom Tanaka


Dublör, Oyuncu

Hiroshi Tom Tanaka, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tommy Tanaka | Tom Tanaka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Oyuncu 7.9 139,580

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 219,216

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Dublör 6.1 13,210

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Dublör 6.7 2,097

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 42,297
1970 Dram Oyuncu 7.5 26,904
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017