Giriş Kayıt
Hiroshi Tom Tanaka

Hiroshi Tom Tanaka


Dublör, Oyuncu

Hiroshi Tom Tanaka, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tommy Tanaka | Tom Tanaka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Oyuncu 7.9 137,428

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.4 213,657

Küçük Tokyo Harekatı
1991 Aksiyon Dublör 6.1 13,210

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Dublör 6.7 2,097

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Dublör 6.6 41,387
1970 Dram Oyuncu 7.5 26,347
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017