Giriş Kayıt
Tatsuyuki Tanaka

Tatsuyuki Tanaka


Yönetmen, Animasyon, Sanat Bölümü

Tatsuyuki Tanaka, yönetmen, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Animasyon Yönetmen 7.2 556

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 19,013
2007 Animasyon Yönetmen 7.1 830
2002 Animasyon Yönetmen    
1990 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 980
1989 Animasyon Animasyon    
1988 Animasyon Animasyon 8.1 112,738
1987 Animasyon Animasyon    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017