Giriş Kayıt
Tatsuyuki Tanaka

Tatsuyuki Tanaka


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Tatsuyuki Tanaka, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 7.4 4,914
2008 Animasyon Yönetmen 7.2 556

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 19,013
2007 Animasyon Yönetmen 7.1 830
2002 Animasyon Yönetmen    
1990 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 980
1989 Animasyon Animasyon    
1988 Animasyon Animasyon 8.1 127,150
1987 Animasyon Animasyon    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018