Giriş Kayıt
Tatsuyuki Tanaka

Tatsuyuki Tanaka


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Tatsuyuki Tanaka, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 7.5 3,648
2008 Animasyon Yönetmen 7.2 556

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 19,013
2007 Animasyon Yönetmen 7.1 830
2002 Animasyon Yönetmen    
1990 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 980
1989 Animasyon Animasyon    
1988 Animasyon Animasyon 8.1 120,409
1987 Animasyon Animasyon    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017