Giriş Kayıt
Isao Tamagawa

Isao Tamagawa (82)


Oyuncu

Isao Tamagawa, 11 Ocak 1922 doğumlu oyuncu. Öldürme Arzusu (1967), Shunpu den (1965), Kenka erejî (1966), (1966) Tôkyô nagaremono (1966) gibi yapımlarla biliniyor.01 Ocak 2004 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1922
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2004
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 59 Fantastik Oyuncu 7.1 238

Zigeunerweisen
1980 58 Korku Oyuncu 7.2 503
1977 55 Dram Oyuncu 7.1 84
1977 55 Biyografi Oyuncu 7.2 43
1975 53 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,053
1974 Aksiyon Oyuncu 7.3 19
1972 50 Aksiyon Oyuncu 6.5 75
1971 Gizem Oyuncu    
1968 46 Dram Oyuncu    
1967 45 Dram Oyuncu    
1967 45 Dram Oyuncu 7.7 472

Öldürme Arzusu
1967 45 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,656
1966 44 Aksiyon Oyuncu 7.3 921
1966 44 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,107
1965 43 Dram Oyuncu 7.4 927

Hayalet Öyküsü
1964 42 Fantastik Oyuncu 8.0 9,723
1964 42 Dram Oyuncu 7.6 2,104
1964 42 Suç Oyuncu 7.8 1,794
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017