Giriş Kayıt
Bill Taliaferro

Bill Taliaferro (74)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

William Taliaferro, 19 Eylül 1943 ABD doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Sisters (1991), The Nine (2006), No Ordinary Family (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Taliaferro
Doğum Tarihi: 19 Eylül 1943
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: William A. Taliaferro | William C. Taliaferro | Wi
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 71 Dram Sanat Bölümü 4.4 2,212
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 15,125

Üvey Kardeşler
2008 65 Komedi Sanat Bölümü 6.9 234,246

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 65 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 370,782

Süper Köpek
2007 64 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 16,721

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 64 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 529,976

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.4 49,586

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 63 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 584,489
2006 Suç Sanat Bölümü 6.4 1,331

Bak Kim Gelmiş
2005 62 Komedi Sanat Bölümü 5.9 36,698

Xxx 2
2005 62 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 60,581

Dünyanın Uzak Ucu
2003 60 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 183,204

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 60 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 916,675

Bir Sonraki Cuma
2002 59 Komedi Sanat Bölümü 5.8 22,338

Zaman Makinası
2002 59 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 109,820

Beyaz Şeytan
2001 58 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 215,988
2001 58 Komedi Sanat Bölümü 4.7 36,003

Mart Kedileri
2001 58 Komedi Sanat Bölümü 5.3 15,518

Kusursuz Fırtına
2000 57 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 142,126

Robot Adam
1999 56 Dram Sanat Bölümü 6.8 97,734

Mavi Korku
1999 56 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 109,879
1999 56 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 23,254

Küçük Askerler
1998 55 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 83,110
1998 55 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 354,420

Jane'in Zaferi
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 66,231

Haberci
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 61,654

Ateş Altında
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 14,580

Kritik Karar
1996 53 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 44,675
1991 Dram Sanat Bölümü 7.6 1,574
1980 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.5 2,681

25. Yüzyıl
1979 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 5,909
1975 32 Müzikal Oyuncu 4.9 806
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,809) Game Night (1,739) Ready Player One (1,501) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (997) Annihilation (931) Den of Thieves (925)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,644) Supernatural (6,784) La casa de papel (4,722) Gotham (3,511) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,398) The 100 (3,226) 13 Reasons Why (3,065) The Flash (2,552) Lucifer (2,092)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018