Giriş Kayıt
Bill Taliaferro

Bill Taliaferro (73)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

William Taliaferro, 19 Eylül 1943 ABD doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Sisters (1991), The Nine (2006), No Ordinary Family (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Taliaferro
Doğum Tarihi: 19 Eylül 1943
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: William A. Taliaferro | William C. Taliaferro | Wi
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 71 Dram Sanat Bölümü 4.4 1,963
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 15,024

Üvey Kardeşler
2008 65 Komedi Sanat Bölümü 6.9 220,937

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 65 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 347,900

Süper Köpek
2007 64 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 16,210

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 64 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 493,125

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.4 46,963

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 63 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 545,884
2006 Suç Sanat Bölümü 6.4 1,331

Bak Kim Gelmiş
2005 62 Komedi Sanat Bölümü 5.9 34,273

Xxx 2
2005 62 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 55,325

Dünyanın Uzak Ucu
2003 60 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 173,720

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 60 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 850,224

Bir Sonraki Cuma
2002 59 Komedi Sanat Bölümü 5.8 20,395

Zaman Makinası
2002 59 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 106,301

Beyaz Şeytan
2001 58 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 205,380
2001 58 Komedi Sanat Bölümü 4.7 34,232

Mart Kedileri
2001 58 Komedi Sanat Bölümü 5.3 15,518

Kusursuz Fırtına
2000 57 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 136,557

Robot Adam
1999 56 Dram Sanat Bölümü 6.8 91,838

Mavi Korku
1999 56 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 102,664
1999 56 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 22,572

Küçük Askerler
1998 55 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 79,616
1998 55 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 334,836

Jane'in Zaferi
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 62,549

Haberci
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 58,293

Ateş Altında
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 13,795

Kritik Karar
1996 53 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 42,147
1991 Dram Sanat Bölümü 7.6 1,504
1980 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.5 2,233

25. Yüzyıl
1979 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 5,321
1975 32 Müzikal Oyuncu 4.9 806
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017