Giriş Kayıt
Bill Taliaferro

Bill Taliaferro (74)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

William Taliaferro, 19 Eylül 1943 ABD doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Sisters (1991), The Nine (2006), No Ordinary Family (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Taliaferro
Doğum Tarihi: 19 Eylül 1943
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: William A. Taliaferro | William C. Taliaferro | Wi
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 71 Dram Sanat Bölümü 4.4 2,212
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 15,125

Üvey Kardeşler
2008 65 Komedi Sanat Bölümü 6.9 229,174

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 65 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 361,490

Süper Köpek
2007 64 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 16,721

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 64 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 518,400

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.4 48,642

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 63 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 572,173
2006 Suç Sanat Bölümü 6.4 1,331

Bak Kim Gelmiş
2005 62 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,534

Xxx 2
2005 62 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 58,995

Dünyanın Uzak Ucu
2003 60 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 179,266

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 60 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 894,250

Bir Sonraki Cuma
2002 59 Komedi Sanat Bölümü 5.8 21,449

Zaman Makinası
2002 59 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 108,491

Beyaz Şeytan
2001 58 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 212,368
2001 58 Komedi Sanat Bölümü 4.7 36,003

Mart Kedileri
2001 58 Komedi Sanat Bölümü 5.3 15,518

Kusursuz Fırtına
2000 57 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 140,105

Robot Adam
1999 56 Dram Sanat Bölümü 6.8 95,657

Mavi Korku
1999 56 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 106,726
1999 56 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 23,254

Küçük Askerler
1998 55 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 81,680
1998 55 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 346,741

Jane'in Zaferi
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 64,685

Haberci
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 60,222

Ateş Altında
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 14,580

Kritik Karar
1996 53 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 43,700
1991 Dram Sanat Bölümü 7.6 1,504
1980 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.5 2,619

25. Yüzyıl
1979 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 5,677
1975 32 Müzikal Oyuncu 4.9 806
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,778) Dunkirk (3,937) Stronger (2,732) It (2,180) Mother! (1,473) American Made (1,421) Kingsman: The Golden Circle (1,335) Loving Vincent (1,332) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,261) Shameless (6,097) Mr. Robot (4,785) Game of Thrones (3,158) Peaky Blinders (2,105) Manhunt: Unabomber (2,025) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,510) Supernatural (1,379) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017