Giriş Kayıt
Bill Taliaferro

Bill Taliaferro (73)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

William Taliaferro, 19 Eylül 1943 ABD doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu. Pushing Daisies 1 (2007), Sisters (1991), The Nine (2006), No Ordinary Family (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Taliaferro
Doğum Tarihi: 19 Eylül 1943
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: William A. Taliaferro | William C. Taliaferro | Wi
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 71 Dram Sanat Bölümü 4.4 1,963
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 15,125

Üvey Kardeşler
2008 65 Komedi Sanat Bölümü 6.9 226,068

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 65 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 356,114

Süper Köpek
2007 64 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 16,622

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 64 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 509,852

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.4 47,962

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 63 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 563,235
2006 Suç Sanat Bölümü 6.4 1,331

Bak Kim Gelmiş
2005 62 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,173

Xxx 2
2005 62 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 58,186

Dünyanın Uzak Ucu
2003 60 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 177,112

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 60 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 878,592

Bir Sonraki Cuma
2002 59 Komedi Sanat Bölümü 5.8 21,087

Zaman Makinası
2002 59 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 107,664

Beyaz Şeytan
2001 58 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 209,481
2001 58 Komedi Sanat Bölümü 4.7 35,543

Mart Kedileri
2001 58 Komedi Sanat Bölümü 5.3 15,518

Kusursuz Fırtına
2000 57 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 138,817

Robot Adam
1999 56 Dram Sanat Bölümü 6.8 94,130

Mavi Korku
1999 56 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 104,754
1999 56 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 22,954

Küçük Askerler
1998 55 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 80,854
1998 55 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 342,088

Jane'in Zaferi
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 63,834

Haberci
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 59,328

Ateş Altında
1997 54 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 13,795

Kritik Karar
1996 53 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 43,131
1991 Dram Sanat Bölümü 7.6 1,504
1980 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.5 2,233

25. Yüzyıl
1979 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 5,557
1975 32 Müzikal Oyuncu 4.9 806
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017