Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 19,837
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 58,847

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 250,023

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 8.1 250,005

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 71,305

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 176,624

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 639,391

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 445,047

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 138,788

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 21,322

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 111,105

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 176,200

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 719

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 14,097

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 15,105
2014 Macera Görsel Efekt 8.2 60,789

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 517,843

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 28,605

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 394,565

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 170,982
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 725,663

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,552
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 176,631
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 921,243
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 32,774

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 78,294

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,389

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 58,553
2008 Görsel Efekt 5.7 178

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 79,885

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 89,457

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 628,625

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 117,924

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 679,224

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,414
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,128

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 41,992

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 133,643

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 46,832
2002 Macera Çeşitli    

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 87,410

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017