Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 32,989

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 151,874

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 77,795
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 127,901

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 354,290

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 8.0 377,374

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 100,696

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 194,821

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 679,840

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 465,275

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 146,128

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 22,501

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 116,531

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 180,852

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 719

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 15,733

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 15,756
2014 Macera Görsel Efekt 8.3 69,187

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 532,738

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 30,307

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 405,412

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 175,861
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 744,352

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 17,161
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 181,910
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 948,192
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 33,365

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 80,644

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,389

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 60,383
2008 Görsel Efekt 5.7 178

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 81,276

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 93,198

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 644,819

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 119,832

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 688,121

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,438
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,105

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 43,675

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 136,621

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 48,692
2002 Macera Çeşitli    

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 90,205

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017