Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 391,337

Anne!
2017 Dram Görsel Efekt 6.7 121,637

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 119,268

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 208,268

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 99,339
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,065

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 430,259

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 453,657

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 120,263

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 211,638

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 744,214

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 498,936

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 154,247

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 23,905

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 123,748

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 186,640

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 867

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 16,931

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 16,669
2014 Macera Görsel Efekt 8.3 75,866

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 553,243

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 32,256

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 427,831

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 183,331
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 768,892

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 18,271
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 188,531
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 990,705
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 34,471

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 84,552

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.8 5,815

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 63,018
2008 Görsel Efekt 5.7 178

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 83,319

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 98,712

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 666,965

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 122,750

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 700,666

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 24,104
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,957

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 46,353

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 140,570

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 51,431
2002 Macera Çeşitli 7.4 3,566

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 94,495

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Dizi Altyazıları
Westworld (7,528) The 100 (3,465) The Expanse (2,970) La casa de papel (2,240) The Crossing (1,793) Colony (1,728) 12 Monkeys (1,452) Genius (1,256) Luke Cage (1,186) Vikings (1,110)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018