Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 41,582

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 168,132

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 83,419
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 135,567

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 369,442

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 8.0 397,968

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 106,023

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 198,287

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 690,594

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 470,760

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 147,862

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 22,766

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 118,058

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 182,016

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 867

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 15,950

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 15,974
2014 Macera Görsel Efekt 8.3 70,686

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 537,290

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 30,722

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 408,957

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 177,316
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 750,203

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 17,375
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 183,222
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 957,087
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 33,545

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 81,524

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,389

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 61,004
2008 Görsel Efekt 5.7 178

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 81,773

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 94,227

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 649,676

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 120,460

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 690,781

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,761
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,531

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 44,233

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 137,524

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 49,257
2002 Macera Çeşitli    

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 91,090

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017