Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 78,879

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 41,929
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 101,963

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 305,073

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 8.0 322,544

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 85,661

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 183,947

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 654,506

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 451,914

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 141,579

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 21,880

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 113,159

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 177,840

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 719

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 14,756

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 15,303
2014 Macera Görsel Efekt 8.2 65,367

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 523,211

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 29,216

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 398,671

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 172,525
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 732,507

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,757
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 178,296
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 930,875
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 32,911

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 79,064

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,389

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 59,256
2008 Görsel Efekt 5.7 178

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 80,247

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 90,674

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 634,395

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 118,586

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 682,980

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,753
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,442

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 42,583

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 134,618

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 47,495
2002 Macera Çeşitli    

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 88,328

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017