Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 365,777

Anne!
2017 Dram Görsel Efekt 6.7 113,825

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 113,027

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 202,295

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 97,208
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,730

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 419,586

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 444,573

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 117,936

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 208,902

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 735,847

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 488,512

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 152,909

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 23,634

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 122,768

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 185,427

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 867

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 16,730

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 16,482
2014 Macera Görsel Efekt 8.3 74,840

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 550,219

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 31,963

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 423,917

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 182,138
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 765,347

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 18,081
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 187,108
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 983,614
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 34,250

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 83,885

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.8 5,815

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 62,544
2008 Görsel Efekt 5.7 178

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 83,073

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 97,694

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 663,755

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 122,252

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 698,556

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 23,797
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,579

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 45,891

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 139,870

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 50,952
2002 Macera Çeşitli 7.4 3,566

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 93,780

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,924) Den of Thieves (2,875) Maze Runner: The Death Cure (2,667) Winchester (2,428) Hostiles (2,198) 12 Strong (1,749) A martfüi rém (1,612) The Commuter (1,290) Submergence (1,160) Bleeding Steel (1,134)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,074) Supernatural (4,547) The Big Bang Theory (3,209) Gotham (2,691) The Terror (2,631) Arrow (2,236) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,197) The Flash (1,866) Krypton (1,636) Legion (1,611)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018