Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Anne!
2017 Dram Görsel Efekt 7.1 44,450

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 70,266

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 176,183

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 87,038
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 140,416

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 377,172

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 8.0 409,383

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 109,149

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 200,362

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 697,957

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 474,263

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 148,909

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 22,964

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 119,006

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 182,685

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 867

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 16,090

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 16,096
2014 Macera Görsel Efekt 8.3 71,538

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 540,195

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 30,959

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 410,936

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 178,257
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 753,659

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 17,489
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 183,999
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 962,871
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 33,764

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 82,131

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,389

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 61,398
2008 Görsel Efekt 5.7 178

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 82,040

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 94,847

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 653,024

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 120,821

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 692,410

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,936
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,713

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 44,545

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 138,059

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 49,593
2002 Macera Çeşitli    

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 91,624

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Dizi Altyazıları
Vikings (13,715) Supernatural (5,838) Mr. Robot (5,410) The Big Bang Theory (4,607) Gotham (3,598) Game of Thrones (3,435) Arrow (2,636) The Flash (2,516) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,426) Shameless (2,333)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017