Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 92,704

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 56,302
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 112,949

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 323,357

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 8.0 341,068

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 89,932

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 187,592

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 661,705

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 455,223

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 143,084

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 22,102

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 114,015

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 178,534

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 719

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 14,966

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 15,423
2014 Macera Görsel Efekt 8.2 66,749

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 525,691

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 29,474

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 400,551

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 173,326
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 735,658

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,863
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 179,476
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 935,468
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 32,911

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 79,424

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,389

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 59,519
2008 Görsel Efekt 5.7 178

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 80,515

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 91,263

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 637,154

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 118,912

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 684,232

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,933
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,612

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 42,885

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 135,127

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 47,788
2002 Macera Çeşitli    

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 88,791

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017