Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 317,217

Anne!
2017 Dram Görsel Efekt 6.7 102,446

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 102,229

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 194,720

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 94,512
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 147,769

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 410,302

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 432,901

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 115,249

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 205,672

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 727,692

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 483,302

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 151,449

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 23,480

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 121,354

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 184,264

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 867

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 16,490

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 16,328
2014 Macera Görsel Efekt 8.3 73,544

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 546,418

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 31,583

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 415,905

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 180,540
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 760,867

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 17,828
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 185,858
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 975,685
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 34,109

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 83,208

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.8 5,744

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 62,088
2008 Görsel Efekt 5.7 178

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 82,748

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 96,533

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 659,767

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 121,698

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 696,130

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 23,438
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,248

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 45,340

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 139,224

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 50,396
2002 Macera Çeşitli 7.4 3,566

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 92,937

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,005) Black Mirror (2,727) Vikings (2,653) Stargate Origins (1,514) Legends of Tomorrow (1,252) Altered Carbon (1,231) Star Wars: Rebels (1,212) Counterpart (1,065) Bron/Broen (1,042) Supernatural (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018