Giriş Kayıt
Sylvie Talbot

Sylvie Talbot


Görsel Efekt

Sylvie Talbot, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 51,649

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 31,999
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 87,183

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 278,963

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 8.0 300,494

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 80,803

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 180,967

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 647,942

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 449,193

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 140,384

İyi Bir Yalan
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 21,654

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.2 112,373

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 177,188

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Görsel Efekt 5.5 719

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 14,469

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 15,213
2014 Macera Görsel Efekt 8.2 63,018

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 520,959

Şirinler 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 28,852

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 397,026

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 171,889
2013 Görsel Efekt 6.7 1,096

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 729,640

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 16,659
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.2 777
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 240
2010 Macera Görsel Efekt 5.2 446

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 177,659
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 926,932
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 2,569

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 32,893

Son Durak 4 3D
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 78,736

Sihirli Taş
2009 Komedi Görsel Efekt 4.9 5,389

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.7 58,942
2008 Görsel Efekt 5.7 178

The X-Files: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Görsel Efekt 5.9 80,156

Yaşamın Gereksinimleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.5 782

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 90,177

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,396

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 632,044

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 118,307

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 681,968

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,614
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,514

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,171

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,065

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 42,326

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 134,210

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 47,234
2002 Macera Çeşitli    

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 87,952

ÖldürenTutku
1999 Dram Çeşitli 4.9 13,402
1998 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,374
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 2,153
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017