Giriş Kayıt
Koji Takeuchi

Koji Takeuchi


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Animasyon

Koji Takeuchi, yapımcı, yapım yöneticisi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Superman Elite Karşı
2012 Animasyon Yapımcı 7.1 7,404

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 Animasyon Yapımcı 7.5 16,864
2004 Animasyon Yapımcı 6.6 18

Batman Beyond: Joker'in Dönüşü
2000 Animasyon Animasyon 7.9 14,516
2000 Animasyon Yapım Yöneticisi    

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.8 5,169

Örümcek Adam
1994 Animasyon Yapımcı 8.3 18,167
1989 Aile Yapımcı 7.2 5,483
1987 Animasyon Yapımcı 7.2 430
1984 Animasyon Yapımcı 7.5 823
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,634) Assassin's Creed (5,730) Passengers (5,010) Doctor Strange (4,076) Allied (2,917) Split (2,516) Arrival (2,440) xXx: Return of Xander Cage (2,319) Forushande (2,162) Moana (1,883)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,252) Taboo (4,579) Arrow (4,501) Legion (4,348) Vikings (3,738) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,237) Blindspot (3,171) Black Sails (3,112) Suits (2,991) Legends of Tomorrow (2,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017