Giriş Kayıt
Koji Takeuchi

Koji Takeuchi


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Animasyon

Koji Takeuchi, yapımcı, yapım yöneticisi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Superman Elite Karşı
2012 Animasyon Yapımcı 7.1 7,404

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 Animasyon Yapımcı 7.5 16,864
2004 Animasyon Yapımcı 6.6 18

Batman Beyond: Joker'in Dönüşü
2000 Animasyon Animasyon 7.9 14,516

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.8 5,169
1996 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.2 10,229

Örümcek Adam
1994 Animasyon Yapımcı 8.3 19,439
1989 Aile Yapımcı 7.2 5,483
1987 Animasyon Yapımcı 7.2 430
1984 Animasyon Yapımcı 7.5 823
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017