Giriş Kayıt
Brian Tahash

Brian Tahash


Oyuncu

Brian Tahash, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prestij
2006 Dram Oyuncu 8.5 993,382
2005 Dram Oyuncu 7.6 538

Aman Tanrım!
2003 Komedi Oyuncu 6.7 329,558
2001 Dram Oyuncu 6.2 153
1999 Dram Oyuncu 6.7 2,955

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 56,476

Mafya
1998 Komedi Oyuncu 5.5 13,091
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 17,924
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018