Giriş Kayıt
Brian Tahash

Brian Tahash


Oyuncu

Brian Tahash, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prestij
2006 Dram Oyuncu 8.5 946,278
2005 Dram Oyuncu 7.6 538

Aman Tanrım!
2003 Komedi Oyuncu 6.7 319,994
2001 Dram Oyuncu 6.2 153
1999 Dram Oyuncu 6.7 2,955

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 55,077

Mafya
1998 Komedi Oyuncu 5.5 13,091
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 17,382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017