Giriş Kayıt
Fabricio Tadeu

Fabricio Tadeu


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Fabricio Tadeu, kameraman, görüntü yönetmeni. Qualquer Gato Vira-Lata (2011), Sexo, Amor e Traição (2004), (2002) Tanrıkent (2002), (2014) Çöplük (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 7.8 11,189

Çöplük
2014 Macera Kameraman 7.2 15,838
2014 Biyografi Kameraman 5.7 335
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 90

Komşu Sesler
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 4,452
2011 Komedi Kameraman 5.8 782
2007 Dram Kameraman 5.4 171

Şehitlik Mertebesi
2006 Dram Kameraman 7.0 423

Güneşin Melekleri
2006 Dram Kameraman 7.2 779
2004 Komedi Kameraman 5.5 614

Tanrıkent
2002 Suç Kameraman 8.7 567,336
1998 Dram Kameraman 4.5 331

Merhaba Yoldaş
1997 Aksiyon Kameraman 7.4 3,697
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017