Giriş Kayıt
Fabricio Tadeu

Fabricio Tadeu


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Fabricio Tadeu, kameraman, görüntü yönetmeni. Qualquer Gato Vira-Lata (2011), Sexo, Amor e Traição (2004), (2002) Tanrıkent (2002), (2014) Çöplük (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Görüntü Yönetmeni 6.1 1,031
2017 Biyografi Kameraman 8.5 1,225
2017 Komedi Kameraman    
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 13,301

Çöplük
2014 Macera Kameraman 7.2 16,894
2014 Biyografi Kameraman 5.7 335
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 90

Komşu Sesler
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 4,452
2011 Komedi Kameraman 5.8 782
2007 Dram Kameraman 5.4 171

Şehitlik Mertebesi
2006 Dram Kameraman 7.0 423

Güneşin Melekleri
2006 Dram Kameraman 7.2 779
2004 Komedi Kameraman 5.5 614

Tanrıkent
2002 Suç Kameraman 8.6 591,159
2000 Komedi Kameraman 7.6 136
1999 Suç Kameraman 6.1 770
1998 Dram Kameraman 4.5 331

Merhaba Yoldaş
1997 Aksiyon Kameraman 7.4 3,697
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018