Giriş Kayıt
Masaaki Tachibana

Masaaki Tachibana


Oyuncu

Masaaki Tachibana, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 Dram Oyuncu 7.1 81
1968 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,122
1965 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,227
1961 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,309
1960 Suç Oyuncu 6.7 174
1959 Oyuncu 7.0 44
1958 Korku Oyuncu 6.2 721
1956 Macera Oyuncu 6.4 3,067
1955 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,357

Yedi Samuray
1954 Dram Oyuncu 8.7 241,697
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017