Giriş Kayıt
Masaaki Tachibana

Masaaki Tachibana


Oyuncu

Masaaki Tachibana, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 Dram Oyuncu 7.1 81
1968 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,122
1965 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,227
1961 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,309
1960 Suç Oyuncu 6.7 174
1959 Oyuncu 7.0 44
1958 Korku Oyuncu 6.2 721
1956 Macera Oyuncu 6.4 3,168
1955 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,357

Yedi Samuray
1954 Dram Oyuncu 8.7 243,329
Film Altyazıları
Gold (7,035) Rings (3,735) Logan (2,968) Get Out (2,275) La La Land (2,038) Split (1,822) The Age of Shadows (1,784) Zashchitniki (1,638) The Great Wall (1,479) Office Christmas Party (1,389)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,744) The Blacklist (4,053) The Expanse (3,261) Better Call Saul (2,100) The Last Kingdom (1,989) Game of Thrones (1,605) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,588) Doctor Who (1,583) Vikings (1,573) Supernatural (1,569)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017