Giriş Kayıt
Masaaki Tachibana

Masaaki Tachibana


Oyuncu

Masaaki Tachibana, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 Dram Oyuncu 7.1 81
1968 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,122
1965 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,489
1961 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,309
1960 Suç Oyuncu 6.7 174
1959 Oyuncu 7.0 44
1958 Korku Oyuncu 6.2 721
1956 Macera Oyuncu 6.4 3,226
1955 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,357

Yedi Samuray
1954 Dram Oyuncu 8.7 250,629
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017