Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Eva Taboada

Eva Taboada


Yapım Yöneticisi

Eva Taboada, yapım yöneticisi. Çalınmış Ruhlar (2003), Caníbal (2013), Ölüm Tuzağı (2009), Sweet Home (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapım Yöneticisi    
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 265
2015 Belgesel 8.0 8
2015 Korku Yapım Yöneticisi 5.1 1,208
2014 Dram 6.7 314
2013 Gerilim 0
Yapım Yöneticisi
5.8 2,325
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.6 393

Ölüm Tuzağı
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.9 2,032

Korkaklar
2008 Yapım Yöneticisi 5.9 431
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 570

Ölüm Şarkısı
2006 Gizem Yapım Yöneticisi 5.9 3,278

Kurt
2004 Gerilim Yapım Yöneticisi 7.0 2,905

Sonraki Hayatın
2004 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 626

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 8,887
2002 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 405
2001 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.9 330

Ateş Burnu
2000 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.5 135

Başyapıt
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 386

Dudak Dudağa
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 1,334
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017