Giriş Kayıt
William Tabanou

William Tabanou


Sesler, Müzisyen, Müzisyen

William Tabanou, sesler, müzisyen, müzisyen. Bigfoot: The Lost Coast Tapes (2012), Gelini Öpmek (2002), Guns for Hire (2015), Dysfunctional Friends (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 6.8 8
2016 Belgesel Sesler 8.3 7
2016 Gerilim Sesler    
2015 Komedi Sesler 5.1 1,037
2015 Komedi Sesler 8.7 42
2015 Aile Sesler 6.3 57
2014 Dram Sesler 3.9 874
2013 Korku Sesler 4.1 653
2013 Gerilim Sesler
Müzik
4.3 1,016
2013 Dram Sesler    
2012 Korku Sesler 4.5 1,875
2012 Komedi Sesler 5.4 695
2011 Aksiyon Sesler 3.7 128
2010 Animasyon Sesler 7.4 494
2010 Gerilim Sesler 5.8 77

Yılın Bahçesi
2009 Komedi Sesler 5.2 419
2009 Dram Sesler 6.8 85
2008 Aksiyon Sesler 5.4 301
2008 Dram Sesler    

Küçük Çırak
2007 Dram Sesler 7.4 3,583

Kralı Korumak
2007 Dram Sesler 4.9 295
2002 Komedi Sesler 7.2 39,674

Gelini Öpmek
2002 Komedi Sesler 5.5 970
2002 Korku Sesler    

Kaynak
2002 Gerilim Müzik 4.1 613
2002 Biyografi Sesler 5.9 5,972

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Sesler 7.2 34,348
2002 Suç Sesler 7.2 8,040
2001 Gizem Sesler 5.2 204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017