Giriş Kayıt
Vicki Sánchez

Vicki Sánchez


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Vicki Sánchez, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Patlama (1981), Kuzey ve Güney (1985), My Father the Hero (1994), Sinir (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vicki Sanchez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 2,961
2005 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.0 22,564
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı    
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 1,345
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 95
1997 Biyografi Kostüm Tasarımcısı    
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 262
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 9,315
1989 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 4.9 457

Kuzey ve Güney
1985 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
8.1 7,935
1983 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 553

Sinir
1982 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.4 4,452

Patlama
1981 Gizem Kostüm Tasarımcısı 7.4 32,101
1980 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 1,727

Vur Emri
1979 Dram Kostüm Bölümü 6.3 1,596
1976 Dram Kostüm Bölümü 6.1 2,590
1975 Gerilim Kostüm Bölümü 6.5 3,710
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017