Giriş Kayıt
Vicki Sánchez

Vicki Sánchez


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Vicki Sánchez, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Patlama (1981), My Father the Hero (1994), Sinir (1982), Commander in Chief (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vicki Sanchez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 2,961
2005 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 21,823
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı    
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 1,345
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 95
1997 Biyografi Kostüm Tasarımcısı    
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 262
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 8,781
1989 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 4.9 457

Kuzey ve Güney
1985 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
   
1983 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 553

Sinir
1982 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.4 4,452

Patlama
1981 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 7.4 28,395
1980 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 1,727

Vur Emri
1979 Dram Kostüm Bölümü 6.4 1,391
1975 Gerilim Kostüm Bölümü 6.5 3,464
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017