Giriş Kayıt
Borys Szyc

Borys Szyc (39)


Oyuncu, Yapımcı

Borys Michalak, 04 Eylül 1978 Lódz, Lódzkie, Polonya doğumlu oyuncu, yapımcı. Vinci (2004), Wojna polsko-ruska (2009), 1920 Bitwa Warszawska (2011), Job, czyli ostatnia szara komórka (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Borys Michalak
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1978
Doğum Yeri: Lódz, Lódzkie, Polonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Komedi Oyuncu 6.1 83

İz
2017 39 Suç Oyuncu 6.4 1,748
2017 39 Biyografi Oyuncu 7.3 486
2015 Suç Oyuncu 7.5 377
2015 37 Macera Oyuncu    
2014 36 Dram Oyuncu 6.8 77
2014 Dram Oyuncu 8.5 31
2014 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
3.1 46
2013 35 Dram Oyuncu 4.8 510
2012 Dram Oyuncu 6.2 52
2012 34 Dram Oyuncu 5.5 558
2012 34 Aksiyon Oyuncu 4.0 275

11 Eylül 1683
2012 34 Macera Oyuncu 4.1 1,128
2011 33 Dram Oyuncu 4.2 1,206
2011 33 Dram Oyuncu 6.3 486
2011 33 Animasyon Oyuncu 4.6 329
2011 Oyuncu 6.8 62
2010 32 Komedi Oyuncu 3.8 246

Bozkırın da Ötesi
2010 32 Dram Oyuncu 6.4 133
2010 32 Komedi Oyuncu 4.6 177

Satılık Mucizeler
2009 31 Dram Oyuncu 6.2 122
2009 31 Gerilim Oyuncu 6.3 238
2009 31 Komedi Oyuncu 5.5 1,161

Kalp Hırsızı
2008 30 Dram Oyuncu 5.1 205
2008 30 Komedi Oyuncu 5.5 1,343
2007 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,720
2006 28 Komedi Oyuncu 4.9 728
2006 28 Dram Oyuncu 5.8 98
2005 27 Komedi Oyuncu 5.9 61
2005 Aksiyon Oyuncu 7.7 178
2005 Belgesel Oyuncu 8.7 2,638
2004 26 Suç Oyuncu 6.9 2,158

Kamçı İzi
2004 26 Dram Oyuncu 7.2 901

Simetri
2003 25 Dram Oyuncu 7.7 1,973

Piyanist
2002 24 Biyografi Oyuncu 8.5 565,279
2002 24 Aksiyon Oyuncu 5.4 955
2001 23 Suç Oyuncu 5.8 201

Tanrının Unuttuğu Çocuk
2001 23 Dram Oyuncu 7.0 3,029
Film Altyazıları
The Foreigner (8,910) The Mountain Between Us (5,534) Flatliners (5,434) Beyond Skyline (3,698) Stronger (3,646) Dunkirk (3,520) It (2,944) American Made (2,385) Kingsman: The Golden Circle (2,152) Victoria & Abdul (1,835)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017