Giriş Kayıt
Jeannot Szwarc

Jeannot Szwarc (78)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Jeannot Szwarc, 21 Kasım 1939 Paris, Fransa doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı. Fringe (2008), Kahramanlar (2006), Bones (2005), Smallville (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1939
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Szwarc
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 6.2 3,810
2012 Dram Yönetmen 7.8 61,180
2009 Komedi Yönetmen 8.2 128,585
2009 Dram Yönetmen    
2008 Dram Yönetmen 8.4 198,731
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Komedi Yönetmen 6.6 20,010

Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen 7.6 213,803
2005 Komedi Yönetmen 7.9 124,900

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.5 331,238
2005 Dram Yönetmen 7.6 193,429
2004 Komedi Yönetmen 8.4 38,831
2003 Suç Yönetmen 7.6 21,267
2002 Suç Yönetmen 6.9 16,077
2001 Macera Yönetmen 7.5 105,140
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,746

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 26,476
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,556
1996 57 Komedi Yönetmen 4.3 470
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,440
1986 47 Suç Yönetmen 5.9 811
1985 46 Macera Yönetmen 6.1 9,313

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.8 7,546

Super Kız
1984 45 Aksiyon Yönetmen 4.4 15,933

Zamanın Bir Yerinde
1980 41 Dram Yönetmen 7.3 23,305
1978 39 Korku Yönetmen 5.7 59,117
1978 Suç Yönetmen 6.8 998

Böcek
1975 36 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,415
1974 Suç Yönetmen 8.1 5,587
1973 Suç Yönetmen 7.1 5,157
1973 34 Belgesel Oyuncu 6.5 176
1970 Macera Yönetmen    
1969 Dram Yönetmen 8.0 3,831
1969 Dram Yönetmen 7.2 1,041
1963 Macera Yapımcı 7.9 103
Dizi Altyazıları
Westworld (5,851) The Expanse (3,085) The 100 (2,766) La casa de papel (2,033) Colony (1,817) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,443) Genius (1,275) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,111)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018