Giriş Kayıt
Jeannot Szwarc

Jeannot Szwarc (77)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Jeannot Szwarc, 21 Kasım 1939 Paris, Fransa doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı. Kahramanlar (2006), Fringe (2008), Bones (2005), Smallville (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1939
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Szwarc
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 6.1 3,496
2012 Dram Yönetmen 7.8 57,488
2009 Komedi Yönetmen 8.2 125,116
2009 Dram Yönetmen    
2008 Dram Yönetmen 8.4 191,524
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Komedi Yönetmen 6.6 19,521

Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen 7.7 209,721
2005 Komedi Yönetmen 7.9 121,307

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.6 313,707

Grey's Anatomy
2005 Dram Yönetmen 7.7 180,428
2004 Komedi Yönetmen 8.4 37,629
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,479
2002 Suç Yönetmen 6.9 15,519
2001 Macera Yönetmen 7.5 102,179
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,590

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 25,509
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,265
1996 57 Komedi Yönetmen 4.3 470
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,036
1986 47 Suç Yönetmen 5.9 811
1985 46 Macera Yönetmen 6.1 9,064
1985 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.8 6,917

Super Kız
1984 45 Aksiyon Yönetmen 4.3 15,328

Zamanın Bir Yerinde
1980 41 Dram Yönetmen 7.3 22,369
1978 39 Korku Yönetmen 5.7 56,395
1978 Suç Yönetmen 6.8 998

Böcek
1975 36 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,415
1974 Suç Yönetmen 8.1 5,297
1973 Suç Yönetmen 7.1 4,792
1973 34 Belgesel Oyuncu 6.5 176
1970 Macera Yönetmen    
1969 Dram Yönetmen 8.0 3,404
1969 Dram Yönetmen 7.2 955
1963 Macera Yapımcı 7.9 103
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017