Giriş Kayıt
Jeannot Szwarc

Jeannot Szwarc (77)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Jeannot Szwarc, 21 Kasım 1939 Paris, Fransa doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı. Kahramanlar (2006), Fringe (2008), Bones (2005), Smallville (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1939
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Szwarc
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Yönetmen 7.9 54,424
2009 Komedi Yönetmen 8.2 122,340
2009 Dram Yönetmen    
2008 Dram Yönetmen 8.5 185,297
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Komedi Yönetmen 6.6 19,085

Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen 7.7 206,322
2005 Komedi Yönetmen 7.9 116,637

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.6 299,843
2005 Dram Yönetmen 7.7 171,424
2004 Komedi Yönetmen 8.4 36,220
2003 Suç Yönetmen 7.6 19,820
2002 Suç Yönetmen 6.9 15,140
2001 Macera Yönetmen 7.5 99,692
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,590

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 24,648
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,047
1996 57 Komedi Yönetmen 4.3 470
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 13,720
1986 47 Suç Yönetmen 5.9 811
1985 46 Macera Yönetmen 6.1 9,064
1985 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.8 6,566

Super Kız
1984 45 Aksiyon Yönetmen 4.3 14,790

Zamanın Bir Yerinde
1980 41 Dram Yönetmen 7.3 21,669
1978 39 Korku Yönetmen 5.7 53,893
1978 Suç Yönetmen 6.8 998

Böcek
1975 36 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,415
1974 Suç Yönetmen 8.1 5,002
1973 Suç Yönetmen 7.1 4,392
1970 Macera Yönetmen    
1969 Dram Yönetmen 8.0 3,301
1963 Macera Yapımcı 7.9 103
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017