Giriş Kayıt
Jeannot Szwarc

Jeannot Szwarc (78)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Jeannot Szwarc, 21 Kasım 1939 Paris, Fransa doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı. Fringe (2008), Kahramanlar (2006), Bones (2005), Smallville (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1939
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Szwarc
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 6.1 3,699
2012 Dram Yönetmen 7.8 59,346
2009 Komedi Yönetmen 8.2 127,111
2009 Dram Yönetmen    
2008 Dram Yönetmen 8.4 195,728
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Komedi Yönetmen 6.6 19,817

Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen 7.6 212,101
2005 Komedi Yönetmen 7.9 123,400

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.5 323,318
2005 Dram Yönetmen 7.6 187,673
2004 Komedi Yönetmen 8.4 38,309
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,944
2002 Suç Yönetmen 6.9 15,828
2001 Macera Yönetmen 7.5 103,872
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,746

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 26,087
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,434
1996 57 Komedi Yönetmen 4.3 470
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,270
1986 47 Suç Yönetmen 5.9 811
1985 46 Macera Yönetmen 6.1 9,313

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.8 7,123

Super Kız
1984 45 Aksiyon Yönetmen 4.3 15,666

Zamanın Bir Yerinde
1980 41 Dram Yönetmen 7.3 22,836
1978 39 Korku Yönetmen 5.7 57,917
1978 Suç Yönetmen 6.8 998

Böcek
1975 36 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,415
1974 Suç Yönetmen 8.1 5,461
1973 Suç Yönetmen 7.1 4,982
1973 34 Belgesel Oyuncu 6.5 176
1970 Macera Yönetmen    
1969 Dram Yönetmen 8.0 3,404
1969 Dram Yönetmen 7.2 955
1963 Macera Yapımcı 7.9 103
Dizi Altyazıları
La casa de papel (10,588) Vikings (3,529) Stargate Origins (2,903) Black Mirror (2,732) Star Trek: Discovery (2,008) Supernatural (1,553) McMafia (1,384) The X Files (1,289) Altered Carbon (1,287) American Crime Story (1,234)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018