Giriş Kayıt
Jeannot Szwarc

Jeannot Szwarc (78)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Jeannot Szwarc, 21 Kasım 1939 Paris, Fransa doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı. Fringe (2008), Kahramanlar (2006), Bones (2005), Smallville (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1939
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Szwarc
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 6.2 3,760
2012 Dram Yönetmen 7.8 60,451
2009 Komedi Yönetmen 8.2 127,933
2009 Dram Yönetmen    
2008 Dram Yönetmen 8.4 197,378
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Komedi Yönetmen 6.6 19,918

Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen 7.6 213,073
2005 Komedi Yönetmen 7.9 124,191

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.5 327,335
2005 Dram Yönetmen 7.6 190,846
2004 Komedi Yönetmen 8.4 38,614
2003 Suç Yönetmen 7.6 21,127
2002 Suç Yönetmen 6.9 15,976
2001 Macera Yönetmen 7.5 104,516
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,746

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 26,280
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,487
1996 57 Komedi Yönetmen 4.3 470
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,347
1986 47 Suç Yönetmen 5.9 811
1985 46 Macera Yönetmen 6.1 9,313

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.8 7,123

Super Kız
1984 45 Aksiyon Yönetmen 4.3 15,789

Zamanın Bir Yerinde
1980 41 Dram Yönetmen 7.3 23,074
1978 39 Korku Yönetmen 5.7 58,555
1978 Suç Yönetmen 6.8 998

Böcek
1975 36 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,415
1974 Suç Yönetmen 8.1 5,529
1973 Suç Yönetmen 7.1 5,085
1973 34 Belgesel Oyuncu 6.5 176
1970 Macera Yönetmen    
1969 Dram Yönetmen 8.0 3,748
1969 Dram Yönetmen 7.2 955
1963 Macera Yapımcı 7.9 103
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018