Giriş Kayıt
Jeannot Szwarc

Jeannot Szwarc (77)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Jeannot Szwarc, 21 Kasım 1939 Paris, Fransa doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı. Kahramanlar (2006), Fringe (2008), Bones (2005), Smallville (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1939
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Szwarc
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 6.0 2,963
2012 Dram Yönetmen 7.8 55,714
2009 Komedi Yönetmen 8.2 123,161
2009 Dram Yönetmen    
2008 Dram Yönetmen 8.5 187,197
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Komedi Yönetmen 6.6 19,230

Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen 7.7 207,375
2005 Komedi Yönetmen 7.9 118,463

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.6 304,236
2005 Dram Yönetmen 7.7 174,349
2004 Komedi Yönetmen 8.4 36,650
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,019
2002 Suç Yönetmen 6.9 15,253
2001 Macera Yönetmen 7.5 100,436
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,590

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 24,918
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,116
1996 57 Komedi Yönetmen 4.3 470
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,821
1986 47 Suç Yönetmen 5.9 811
1985 46 Macera Yönetmen 6.1 9,064
1985 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.8 6,566

Super Kız
1984 45 Aksiyon Yönetmen 4.3 14,948

Zamanın Bir Yerinde
1980 41 Dram Yönetmen 7.3 21,895
1978 39 Korku Yönetmen 5.7 54,535
1978 Suç Yönetmen 6.8 998

Böcek
1975 36 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,415
1974 Suç Yönetmen 8.1 5,073
1973 Suç Yönetmen 7.1 4,392
1970 Macera Yönetmen    
1969 Dram Yönetmen 8.0 3,301
1963 Macera Yapımcı 7.9 103
Film Altyazıları
Gold (4,007) Get Out (2,404) Logan (1,924) La La Land (1,235) Split (1,222) The Age of Shadows (1,221) Rings (1,165) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (955) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,088) The Blacklist (3,353) Into the Badlands (2,802) Fargo (2,613) The Last Kingdom (2,518) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,248)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017