Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jeannot Szwarc

Jeannot Szwarc (77)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Jeannot Szwarc, 21 Kasım 1939 Paris, Fransa doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı. Kahramanlar (2006), Fringe (2008), Bones (2005), Smallville (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1939
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Szwarc
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Yönetmen 7.9 53,638
2009 Komedi Yönetmen 8.2 121,752
2009 Dram Yönetmen    
2008 Dram Yönetmen 8.5 184,070
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107
2007 Komedi Yönetmen 6.6 18,972

Kahramanlar
2006 Dram Yönetmen 7.7 205,582
2005 Komedi Yönetmen 7.9 115,507

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.6 296,793
2005 Dram Yönetmen 7.7 169,512
2004 Komedi Yönetmen 8.4 35,947
2003 Suç Yönetmen 7.6 19,667
2002 Suç Yönetmen 6.9 15,062
2001 Macera Yönetmen 7.5 99,268
2000 Komedi Yönetmen 7.3 4,586

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 24,480
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,000
1996 57 Komedi Yönetmen 4.3 470
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 13,657
1986 47 Suç Yönetmen 5.9 811
1985 46 Macera Yönetmen 6.1 9,064
1985 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.8 6,489

Super Kız
1984 45 Aksiyon Yönetmen 4.3 14,721

Zamanın Bir Yerinde
1980 41 Dram Yönetmen 7.3 21,540
1978 39 Korku Yönetmen 5.7 53,511
1978 Suç Yönetmen 6.8 998

Böcek
1975 36 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.2 1,415
1974 Suç Yönetmen 8.2 4,969
1973 Suç Yönetmen 7.1 4,392
1970 Macera Yönetmen    
1969 Dram Yönetmen 8.0 3,301
1963 Macera Yapımcı 7.9 103
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017