Giriş Kayıt
Mel Swope

Mel Swope


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Mel Swope, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Yapım Yöneticisi    
1999 Korku Yapım Yöneticisi    
1998 Korku Yapım Yöneticisi 5.0 2,211
1998 Western Yapım Yöneticisi 7.7 1,192
1997 Suç Yapım Yöneticisi 7.8 10,108
1994 Gerilim Yapım Yöneticisi    
1994 Gerilim Yapım Yöneticisi    
1992 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.0 324
1991 Gizem Yapım Yöneticisi    
1991 Dram Yapım Yöneticisi 4.5 69
1991 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.0 76

Hitler’in Kızı
1990 Gerilim Yapım Yöneticisi    
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
1990 Korku Yapım Yöneticisi 4.2 444

12 Kahraman Haydut: Zorlu Görev
1988 Aksiyon Yapımcı    

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yapımcı 7.5 18,493
1982 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.9 2,353
1980 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
   
1976 Western Yapımcı    
1973 Yapımcı 7.5 532

Fezada Kaybolanlar
1969 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 3,776
1967 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 1,594
1966 Western Yönetmen Asistanı 7.4 89
1965 Western Yönetmen Asistanı 8.0 368
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017