Giriş Kayıt
Saul Swimmer

Saul Swimmer (70)


Yapımcı, Yönetmen

Saul Swimmer, 25 Nisan 1936 Uniontown, Pennsylvania, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen. The Concert for Bangladesh (1972) yapımıyla biliniyor.03 Mart 2007 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1936
Ölüm Tarihi: 03 Mart 2007
Doğum Yeri: Uniontown, Pennsylvania, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 46 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
   
1977 41 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.4 32
1972 36 Belgesel Yönetmen 8.3 1,174

Kör Adam
1971 35 Yapımcı 6.5 793
1970 34 Belgesel Yapımcı 7.8 4,102
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (10,298) Assassin's Creed (8,868) Doctor Strange (5,197) Allied (4,356) Passengers (3,028) Moana (3,017) Arrival (2,788) Forushande (2,668) Split (2,473) Lion (2,186)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,711) The Flash (6,455) Vikings (4,347) Supernatural (3,243) Blindspot (2,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,610) Suits (2,569) Sherlock (2,565) Black Sails (2,011) Arrow (2,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017