Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist. Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 21,006
1995 Macera Senarist 5.5 4,569
1994 Komedi Senarist 6.3 20,273

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 72,293

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.5 64,742

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 19,576

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 141,672

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 34,753

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 24,521
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,795) Allied (11,954) Moana (7,599) Lion (5,754) Arrival (3,978) Hacksaw Ridge (3,363) Nocturnal Animals (3,090) Assassin's Creed (2,598) Shut In (2,343) Underworld: Blood Wars (2,285)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017