Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist. Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 22,479
1995 Macera Senarist 5.5 4,738
1994 Komedi Senarist 6.4 22,116

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 80,263

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.6 71,271

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 20,763

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 151,952

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 37,749

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 26,291
1984 Komedi Oyuncu 6.1 1,916
Film Altyazıları
Rampage (8,380) Escape Plan 2: Hades (6,891) Ready Player One (6,787) Tomb Raider (2,060) The Cured (1,673) Set It Up (1,192) Den 12. mann (1,088) Journey's End (1,037) Black Panther (683) Red Sparrow (658)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,618) La casa de papel (2,668) 12 Monkeys (2,574) Into the Badlands (2,122) Legion (1,859) The Expanse (1,556) Fear the Walking Dead (1,304) Colony (1,096) Vikings (1,095) Goliath (902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018