Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist. Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 21,137
1995 Macera Senarist 5.5 4,569
1994 Komedi Senarist 6.3 20,383

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 72,707

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.5 65,081

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 19,636

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 142,456

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 34,905

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 24,616
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017