Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist. Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 22,349
1995 Macera Senarist 5.5 4,738
1994 Komedi Senarist 6.3 21,748

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 79,116

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.6 70,792

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 20,669

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 150,830

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 37,368

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 26,053
1984 Komedi Oyuncu 6.1 1,916
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018