Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist. Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 20,860
1995 Macera Senarist 5.5 4,569
1994 Komedi Senarist 6.3 20,122

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 71,797

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.5 64,315

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 19,455

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 140,638

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 34,533

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 24,407
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017