Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist. Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 21,843
1995 Macera Senarist 5.5 4,738
1994 Komedi Senarist 6.3 21,234

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 75,839

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.6 69,065

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 20,180

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 147,771

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 36,233

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 25,560
1984 Komedi Oyuncu 6.1 1,916
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017