Giriş Kayıt
Tommy Swerdlow

Tommy Swerdlow


Oyuncu, Senarist

Tommy Swerdlow, oyuncu, senarist. Üşütük Popolar (1993) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Swerdlow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kar Köpekleri
2002 Macera Senarist 5.1 21,181
1995 Macera Senarist 5.5 4,569
1994 Komedi Senarist 6.3 20,493

Üşütük Popolar
1993 Macera Senarist 6.9 73,427

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.5 65,475

Hamburger tepesi
1987 Dram Oyuncu 6.7 19,728

Uzay Topları
1987 Macera Oyuncu 7.1 143,169

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 35,077

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Oyuncu 7.0 24,732
Film Altyazıları
Gold (4,005) Get Out (2,403) Logan (1,924) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,221) Split (1,218) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (954) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,060) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,798) Fargo (2,610) The Last Kingdom (2,517) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017