Giriş Kayıt
Jeremy Sweet

Jeremy Sweet


Müzisyen, Müzisyen

Jeremy Sweet, müzisyen, müzisyen. Law & Order: Special Victims Unit (1999), Kan Bağları (2013), Power Rangers in Space (1999), Mammas pojkar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy A. Sweet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Müzik 7.0 2,234
2014 Macera Müzik 5.8 16,238
2014 Müzik 8.1 9

Kan Bağları
2013 Suç Müzik 6.5 15,404
2013 Aksiyon Müzik 5.0 34
2013 Dram Müzik 6.1 4,865
2012 Komedi Müzik 4.6 1,512
2012 Reality-TV Müzik 6.6 396
2011 Dram Müzik 5.3 134
2011 Komedi Müzik    
2011 Komedi Müzik    

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Müzik 6.2 113,250
2011 Komedi Müzik    
2010 Komedi Müzik 8.0 13,439
2010 Komedi Müzik 7.1 657
2009 Belgesel Müzik    

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Müzik 4.5 32,881

Kör Nokta
2009 Biyografi Müzik 7.7 233,164

Van Wilder 3
2009 Komedi Müzik    
2009 Komedi Müzik 7.2 18,788
2009 Komedi Müzik 3.8 384

Zoraki Tatil
2008 Komedi Müzik 5.6 50,967
2008 Komedi Müzik 5.5 101,537
2008 Korku Müzik    
2008 Dram Müzik    
2008 Komedi Müzik 6.4 15,239
2008 Belgesel Müzik 6.1 484
2008 Biyografi Müzik    
2008 Aile Müzik 5.9 215
2007 Komedi Müzik 4.3 2,490

Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 Komedi Müzik    

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Müzik 6.2 125,468
2007 Komedi Müzik 6.3 3,855

Yatakhanede Şenlik Var 2
2006 Komedi Müzik    

Friday Night Lights 1
2006 Dram Müzik 8.7 44,736
2005 Reality-TV Müzik 5.7 3,207
2005 Komedi Müzik    
2003 Belgesel Müzik    
2003 Game-Show Müzik 5.5 15,926
2002 Animasyon Müzik 8.2 43,801
2002 Suç Müzik 6.9 15,132
2000 Komedi Müzik 5.7 398

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Müzik 7.6 78,598
1999 Aksiyon Müzik 6.5 1,431
1999 Suç Müzik 8.1 55,469
1999 Aksiyon Müzik
Müzik
7.4 1,696
1999 Animasyon Müzik    
1999 Animasyon Müzik 8.5 1,321

Korku Bayramı
1998 Dram Müzik 5.7 50,745
1998 Komedi Müzik 6.5 1,105
1998 Komedi Müzik    
1998 Aksiyon Müzik    
1998 Aksiyon Müzik    
1997 Aksiyon Müzik 4.5 930
1997 Suç Müzik    
1997 Aksiyon Müzik    
1996 Animasyon Müzik
Müzik
8.8 83,313
1996 Animasyon Müzik 7.4 229
1995 Animasyon Müzik 7.5 140
1994 Belgesel Müzik 8.2 1,215
1992 Animasyon Müzik 8.5 26,228
1963 Dram Müzik 6.8 3,441
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,856) Allied (13,142) Moana (8,438) Lion (6,284) Assassin's Creed (5,147) Arrival (4,512) Hacksaw Ridge (3,732) Nocturnal Animals (3,440) Shut In (2,478) Underworld: Blood Wars (2,468)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,598) Taboo (10,575) The Expanse (8,099) Legion (6,488) Arrow (6,239) The Big Bang Theory (6,229) Vikings (5,391) The Blacklist (3,647) Suits (3,624) Sherlock (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017