Giriş Kayıt
Don Swayze

Don Swayze (58)


Oyuncu, Dublör

Donald Carl Swayze, 10 Ağustos 1958 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Tezahür (2014), Shy People (1987), (2009) Beyaz Hüzün (2009), (2006) The Visitation (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donald Carl Swayze
Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1958
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Donny Swayze
Takma İsmi: Donny
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu    
2015 57 Aksiyon Oyuncu 4.0 652

Tezahür
2014 56 Korku Oyuncu 3.0 1,190
2013 Suç Oyuncu 7.7 15,569
2013 55 Gerilim Oyuncu    
2012 54 Gizem Oyuncu 5.2 348
2012 54 Western Oyuncu 4.9 300
2010 52 Dram Oyuncu 8.5 27

Beyaz Hüzün
2009 51 Dram Oyuncu 6.3 12,528
2008 Dram Oyuncu 7.9 207,575
2008 50 Western Oyuncu    
2007 Gizem Oyuncu 6.8 157
2006 48 Korku Oyuncu 5.2 2,343

Buz Üstünde Aşk
2006 48 Dram Oyuncu    
2005 47 Dram Oyuncu 5.7 711
2005 Suç Oyuncu 8.2 116,465
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 202
2003 45 Aksiyon Oyuncu 3.9 784
2003 Dram Oyuncu 8.5 35,556
1998 40 Suç Dublör 5.5 1,832

Kumpas
1997 39 Aksiyon Dublör 5.5 4,922
1995 37 Dram Oyuncu    

Düşme Noktası
1994 36 Aksiyon Dublör 5.6 15,961
1994 36 Gerilim Oyuncu 4.1 217
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,293
1993 35 Gerilim Oyuncu    
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,325
1992 34 Aksiyon Oyuncu 4.2 243
1988 30 Western Oyuncu    
1987 29 Dram Oyuncu 7.0 872

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,598

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,613
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,991
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017