Giriş Kayıt
Don Swayze

Don Swayze (59)


Oyuncu, Dublör

Donald Carl Swayze, 10 Ağustos 1958 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Tezahür (2014), Shy People (1987), (2009) Beyaz Hüzün (2009), (2006) The Visitation (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donald Carl Swayze
Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1958
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Donny Swayze
Takma İsmi: Donny
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2015 57 Aksiyon Oyuncu 4.0 652

Tezahür
2014 56 Korku Oyuncu 3.0 1,190
2013 Suç Oyuncu 7.6 16,265
2013 55 Gerilim Oyuncu    
2012 54 Gizem Oyuncu 5.2 348
2012 54 Western Oyuncu 4.9 300
2010 52 Dram Oyuncu 8.5 27

Beyaz Hüzün
2009 51 Dram Oyuncu 6.3 12,774
2008 Dram Oyuncu 7.9 213,776
2008 50 Western Oyuncu    
2007 Gizem Oyuncu 6.8 157
2006 48 Korku Oyuncu 5.2 2,343

Buz Üstünde Aşk
2006 48 Dram Oyuncu    
2005 47 Dram Oyuncu 5.7 711

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 127,020
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 202
2003 45 Aksiyon Oyuncu 3.9 784
2003 Dram Oyuncu 8.5 38,433
1998 40 Suç Dublör 5.5 1,832
1998 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,700

Kumpas
1997 39 Aksiyon Dublör 5.5 4,922
1995 37 Dram Oyuncu    

Düşme Noktası
1994 36 Aksiyon Dublör 5.6 16,619
1994 36 Gerilim Oyuncu 4.1 217
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,927
1993 Dram Oyuncu 4.5 359
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,626
1992 34 Aksiyon Oyuncu 4.2 243
1988 30 Western Oyuncu    
1987 29 Dram Oyuncu 7.0 872

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,743

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,926
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,338
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018