Giriş Kayıt
Tim Swan

Tim Swan


Yapım Yöneticisi

May, Miami, Florida, ABD doğumlu yapım yöneticisi. Geçmişin Gölgesinde (1998), Genç Ve Heyecanlı (1993), Go (1999), The Hot Spot (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: May
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Tim Leary Swan | Tim Swann
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi 0 7.3 61,290

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç 0 8.5 850,933
1997 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 236,492
1996 Gizem 0    
1995 Biyografi Çeşitli 8.2 364,677

Derinlerde
1995 Suç 0 6.2 2,585

Kötü Kızlar
1994 Western 0 5.1 10,099
1993 Komedi 0 5.3 3,635

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi 0 7.7 132,855
1990 Suç 0 6.4 8,550
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017