Giriş Kayıt
Tim Swan

Tim Swan


Yapım Yöneticisi

May, Miami, Florida, ABD doğumlu yapım yöneticisi. Geçmişin Gölgesinde (1998), Genç Ve Heyecanlı (1993), Go (1999), The Hot Spot (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: May
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Tim Leary Swan | Tim Swann
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi 0 7.3 61,714

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç 0 8.5 866,039
1997 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 240,640
1996 Gizem 0    
1995 Biyografi Çeşitli 8.2 371,530

Derinlerde
1995 Suç 0 6.2 2,585

Kötü Kızlar
1994 Western 0 5.1 10,220
1993 Komedi 0 5.3 3,635

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi 0 7.7 134,932
1990 Suç 0 6.4 8,693
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017