Giriş Kayıt
Tom Swale

Tom Swale


Senarist, Yapımcı

Tom Swale, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Thomas Swale
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aldatmaca
2004 Gerilim Senarist    
1991 Aile Senarist    
1987 Aksiyon Senarist 6.7 71

Piyango
1984 Komedi Senarist    
1983 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 890
1981 Animasyon Senarist    

Şirinler
1981 Animasyon Senarist 7.3 11,643

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.7 4,216

Aşk Gemisi
1977 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 6,515
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017