Giriş Kayıt
Jitka Svecova

Jitka Svecova


Kostümcü, Oyuncu

Jitka Svecova, kostümcü, oyuncu. Alien Predator'a Karşı (2004), Otel 2 (2007), Sibirya Berberi (1998), The Adventures of Pinocchio (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jitja Svecová | Jitka Svecová
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Kostüm Bölümü 6.1 72

44. Çocuk
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.5 50,144
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 161

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 29,997
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.9 4,685
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 62,054

Kral Henry
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 952

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 162,483

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,996

Otel 2
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.5 74,353

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.2 91,515

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 315,430

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kostüm Bölümü 6.4 22,657
2005 Suç Kostüm Bölümü 6.9 26,803

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 232,314

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 170,971

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 157,036

Prens Ve Ben
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 33,824
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 211,062

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 148,492

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 87,171

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 155,713

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.3 45,853

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Oyuncu 3.0 22,893

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Kostüm Bölümü    

Şövalye
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 145,863

Jeanne D'arc
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 58,331
1999 Biyografi Kostüm Bölümü    
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 56,314

Sibirya Berberi
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.9 9,380
1996 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 4,359

Yeraltı
1995 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 46,742
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017