Giriş Kayıt
Jitka Svecova

Jitka Svecova


Kostümcü, Oyuncu

Jitka Svecova, kostümcü, oyuncu. Alien Predator'a Karşı (2004), Otel 2 (2007), Sibirya Berberi (1998), The Adventures of Pinocchio (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jitja Svecová | Jitka Svecová
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

44. Çocuk
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.5 47,731
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 161

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 29,717
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.9 4,554
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 61,232

Kral Henry
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 952

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 159,465

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,996

Otel 2
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.5 73,164

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.2 90,129

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 310,016

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kostüm Bölümü 6.4 22,396
2005 Suç Kostüm Bölümü 6.9 26,700

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 228,554

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 168,547

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 152,977

Prens Ve Ben
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 33,361
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 207,012

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 146,382

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 85,709

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 152,659

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.3 45,204

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Oyuncu 3.0 22,662

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Kostüm Bölümü    

Şövalye
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 143,418

Jeanne D'arc
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 57,655
1999 Biyografi Kostüm Bölümü    
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 56,314

Sibirya Berberi
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.9 9,380
1996 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 4,153

Yeraltı
1995 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 46,004
Dizi Altyazıları
The Flash (9,143) Better Call Saul (6,977) Lucifer (4,079) Fargo (3,934) American Gods (3,752) Gotham (3,669) Twin Peaks (3,202) The 100 (3,154) 12 Monkeys (2,763) Supernatural (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017