Giriş Kayıt
Jitka Svecova

Jitka Svecova


Kostümcü, Oyuncu

Jitka Svecova, kostümcü, oyuncu. Alien Predator'a Karşı (2004), Otel 2 (2007), Sibirya Berberi (1998), The Adventures of Pinocchio (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jitja Svecová | Jitka Svecová
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Kostüm Bölümü 6.1 72

44. Çocuk
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.5 53,937
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 161

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 30,698
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.9 4,922
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 63,615

Kral Henry
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 952

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 168,069

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,996

Otel 2
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.5 76,832

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.2 93,942

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 324,684

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kostüm Bölümü 6.4 23,985
2005 Suç Kostüm Bölümü 6.9 27,844

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 239,104

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 175,431

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 162,039

Prens Ve Ben
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 34,457
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 217,611

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 151,654

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 89,158

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 159,461

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.3 46,849

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Oyuncu 3.0 23,203

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Kostüm Bölümü    

Şövalye
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 150,108

Jeanne D'arc
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 59,420
1999 Biyografi Kostüm Bölümü 6.8 500
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 56,314

Sibirya Berberi
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.9 9,380
1996 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 4,359

Yeraltı
1995 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 47,846
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,068) Den of Thieves (2,736) Maze Runner: The Death Cure (2,464) Hostiles (1,887) Winchester (1,705) A martfüi rém (1,536) Bleeding Steel (1,510) 12 Strong (1,335) The Commuter (1,240) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,431) La casa de papel (7,090) The Big Bang Theory (3,366) Gotham (2,931) Supernatural (2,866) The Terror (2,608) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,589) Arrow (2,027) The Flash (1,347) Vikings (1,291)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018