Giriş Kayıt
Jitka Svecova

Jitka Svecova


Kostümcü, Oyuncu

Jitka Svecova, kostümcü, oyuncu. Alien Predator'a Karşı (2004), Otel 2 (2007), Sibirya Berberi (1998), The Adventures of Pinocchio (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jitja Svecová | Jitka Svecová
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

44. Çocuk
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.5 47,213
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 161

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 29,626
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.9 4,510
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 61,034

Kral Henry
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 952

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 158,680

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,996

Otel 2
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.4 72,847

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.2 89,742

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 308,773

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kostüm Bölümü 6.4 22,396
2005 Suç Kostüm Bölümü 6.9 26,583

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 227,381

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 167,928

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 150,976

Prens Ve Ben
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 33,217
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 206,042

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 145,894

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 85,313

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 151,257

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.3 45,090

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Oyuncu 3.0 22,662

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Kostüm Bölümü    

Şövalye
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 142,773

Jeanne D'arc
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 57,467
1999 Biyografi Kostüm Bölümü    
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 56,314

Sibirya Berberi
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.9 9,380
1996 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 4,153

Yeraltı
1995 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 46,004
Film Altyazıları
Gold (7,753) Rings (3,953) Logan (3,285) Get Out (2,817) La La Land (2,222) The Age of Shadows (2,023) Split (1,990) Zashchitniki (1,807) The Great Wall (1,637) Office Christmas Party (1,514)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,302) The Blacklist (4,761) The Expanse (3,512) The Last Kingdom (2,414) Better Call Saul (2,268) Doctor Who (1,936) Game of Thrones (1,870) Vikings (1,844) Supernatural (1,764) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017