Giriş Kayıt
Jitka Svecova

Jitka Svecova


Kostümcü, Oyuncu

Jitka Svecova, kostümcü, oyuncu. Alien Predator'a Karşı (2004), Otel 2 (2007), Sibirya Berberi (1998), The Adventures of Pinocchio (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jitja Svecová | Jitka Svecová
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

44. Çocuk
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.5 45,921
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 161

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 29,454
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.9 4,412
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 60,587

Kral Henry
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 952

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 156,811

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,822

Otel 2
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.4 72,168

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.2 88,872

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 305,790

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kostüm Bölümü 6.4 22,094
2005 Suç Kostüm Bölümü 6.9 26,294

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 225,052

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 166,601

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 148,819

Prens Ve Ben
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 32,923
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 203,524

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 144,918

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 84,439

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 148,991

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.3 44,424

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Oyuncu 3.0 22,653

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Kostüm Bölümü    

Şövalye
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 141,351

Jeanne D'arc
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 57,122
1999 Biyografi Kostüm Bölümü    
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 56,314

Sibirya Berberi
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.9 9,380
1996 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 4,153

Yeraltı
1995 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 45,968
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,795) Allied (11,954) Moana (7,599) Lion (5,754) Arrival (3,978) Hacksaw Ridge (3,363) Nocturnal Animals (3,090) Assassin's Creed (2,598) Shut In (2,343) Underworld: Blood Wars (2,285)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017