Giriş Kayıt
Jitka Svecova

Jitka Svecova


Kostümcü, Oyuncu

Jitka Svecova, kostümcü, oyuncu. Alien Predator'a Karşı (2004), Otel 2 (2007), Sibirya Berberi (1998), The Adventures of Pinocchio (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jitja Svecová | Jitka Svecová
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

44. Çocuk
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.5 46,663
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 161

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 29,551
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.9 4,460
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 60,834

Kral Henry
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 952

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 157,863

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,996

Otel 2
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.4 72,539

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.2 89,365

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 307,600

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kostüm Bölümü 6.4 22,094
2005 Suç Kostüm Bölümü 6.9 26,433

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 226,326

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 167,362

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 150,063

Prens Ve Ben
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 33,085
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 205,027

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 145,437

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 84,916

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 150,375

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.3 44,888

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Oyuncu 3.0 22,662

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Kostüm Bölümü    

Şövalye
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 142,131

Jeanne D'arc
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 57,313
1999 Biyografi Kostüm Bölümü    
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 56,314

Sibirya Berberi
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.9 9,380
1996 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 4,153

Yeraltı
1995 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 46,004
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017