Giriş Kayıt
Jitka Svecova

Jitka Svecova


Kostümcü, Oyuncu

Jitka Svecova, kostümcü, oyuncu. Alien Predator'a Karşı (2004), Otel 2 (2007), Sibirya Berberi (1998), The Adventures of Pinocchio (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jitja Svecová | Jitka Svecová
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Kostüm Bölümü 6.1 72

44. Çocuk
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.5 52,292
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 161

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 30,432
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.9 4,809
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 62,894

Kral Henry
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 952

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 165,773

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,996

Otel 2
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.5 75,876

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.2 92,914

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 320,837

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kostüm Bölümü 6.4 23,524
2005 Suç Kostüm Bölümü 6.9 27,516

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 236,235

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 173,638

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 159,841

Prens Ve Ben
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 34,235
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 214,954

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 150,329

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 87,716

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 157,921

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.3 45,869

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Oyuncu 3.0 22,893

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Kostüm Bölümü    

Şövalye
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 148,196

Jeanne D'arc
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 58,993
1999 Biyografi Kostüm Bölümü    
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 56,314

Sibirya Berberi
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.9 9,380
1996 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 4,359

Yeraltı
1995 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 47,846
Dizi Altyazıları
Vikings (14,956) Shameless (7,225) Black Mirror (6,310) The Flash (4,401) Star Trek: Discovery (2,370) The Big Bang Theory (1,728) Supernatural (1,458) Bron/Broen (1,185) Supergirl (1,165) Stranger Things (1,122)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018