Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jitka Svecova

Jitka Svecova


Kostümcü, Oyuncu

Jitka Svecova, kostümcü, oyuncu. Alien Predator'a Karşı (2004), Otel 2 (2007), Sibirya Berberi (1998), The Adventures of Pinocchio (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jitja Svecová | Jitka Svecová
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

44. Çocuk
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.5 44,881
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.9 161

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 29,353
2011 Dram Kostüm Bölümü 7.9 4,363
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 60,324

Kral Henry
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 952

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 155,512

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,822

Otel 2
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.4 71,734

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Kostüm Bölümü 6.2 88,372

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 303,622

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kostüm Bölümü 6.4 22,094
2005 Suç Kostüm Bölümü 6.9 26,135

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 223,653

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 165,705

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 147,635

Prens Ve Ben
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 32,757
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 202,129

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 144,279

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 83,835

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 146,030

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.3 44,424

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Oyuncu 3.0 22,570

Koyu Mavi Dünya
2001 Savaş Kostüm Bölümü    

Şövalye
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 140,482

Jeanne D'arc
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 56,857
1999 Biyografi Kostüm Bölümü    
1999 Macera Kostüm Bölümü 6.4 56,314

Sibirya Berberi
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.9 9,380
1996 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 4,153

Yeraltı
1995 Komedi Kostüm Bölümü 8.1 45,041
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017