Giriş Kayıt
Yutaka Suzuki

Yutaka Suzuki


Yapımcı

Yutaka Suzuki, yapımcı. Funuke domo, kanashimi no ai wo misero (2007), Kiraware Matsuko no isshô (2006), (2010) İtiraflar (2010), (2004) Mind Game (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Yapımcı 6.7 1,365

İtiraflar
2010 Dram Yapımcı 7.8 26,497
2010 Komedi Yapımcı 7.0 105
2009 Komedi Yapımcı    
2008 Komedi Yapımcı 7.1 401
2007 Dram Yapımcı 7.2 595
2006 Komedi Yapımcı 7.9 4,525
2004 Animasyon Yapımcı 7.9 5,841
2004 Komedi Yapımcı 7.4 5,715
1991 Dram Yapımcı 6.1 65
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,222) Passengers (8,657) Doctor Strange (4,977) Arrival (3,736) Assassin's Creed (3,085) Fences (2,991) Allied (2,877) Hacksaw Ridge (2,387) Moana (1,924) Forushande (1,531)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,714) Legion (8,630) The 100 (8,527) Taboo (7,948) The Big Bang Theory (6,041) Arrow (4,920) Black Sails (4,160) Vikings (3,652) The Expanse (3,470) The Flash (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017