Giriş Kayıt
Chihiro Suzuki

Chihiro Suzuki (41)


Oyuncu, Senarist

Chihiro Suzuki, 17 Şubat 1977 Yamagata, Japonya doğumlu oyuncu, senarist. Kareshi kanojo no jijou (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1977
Doğum Yeri: Yamagata, Japonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 37 Animasyon Senarist 5.5 3,457
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 270
2007 Komedi Oyuncu 8.0 118
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 55
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 3,971
2005 Animasyon Oyuncu 6.5 97
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 8.1 23,642
2004 Animasyon Oyuncu 7.7 82
2003 26 Animasyon Oyuncu    

Voices Of A Distant Star
2003 26 Animasyon Oyuncu 7.5 5,921
2002 25 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 8.3 2,170
2002 Animasyon Oyuncu 6.7 40
1998 Animasyon Oyuncu 8.0 848
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018