Giriş Kayıt
Graham Sutton

Graham Sutton


Müzisyen, Sesler, Editör

Graham Sutton, müzisyen, sesler, editör. The Lady in the Van (2015), White Squall (1996), Mindhorn (2016), Ölüm Öpücüğü (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Müzik 6.3 41,981

Don Kişot’u Öldüren Adam
2018 Macera Müzik    

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Müzik 6.6 136,115
2017 Komedi Müzik 6.7 1,316
2017 Dram Müzik 6.2 10,403
2016 Komedi Müzik 6.3 7,815
2016 Biyografi Müzik 6.6 13,762

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Müzik 7.3 19,816

Baskın Günü
2016 Aksiyon Müzik 6.3 27,161
2015 Biyografi Müzik 7.4 5
2015 Biyografi Müzik 6.7 20,379
2015 Komedi Müzik 6.0 31,032

Kara Deniz
2014 Macera Müzik 6.4 29,843

Ölümcül Oyun
2014 Aksiyon Müzik 5.5 13,352
2014 Komedi Müzik 2.5 694
2014 Belgesel Müzik 7.4 5,163

Sıfır Teorisi
2013 Dram Müzik 6.1 39,946

Kitap Hırsızı
2013 Dram Müzik 7.6 113,521
2013 Biyografi Müzik 6.8 2,006
2013 Biyografi Müzik 5.5 16,791

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Müzik 4.8 9,781

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Müzik 5.7 165,857
2011 Belgesel Müzik 7.9 1,917

Sabah Neşesi
2010 Komedi Müzik 6.5 64,173
2009 Biyografi Müzik 7.1 2,961

Dr. Parnassus
2009 Macera Müzik 6.8 134,377
2009 Macera Müzik 6.6 7,231

Benim Çinko Yatağım
2008 Dram Müzik    

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Müzik 6.7 92,305

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Müzik 6.4 20,537

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Müzik 7.5 416,751

Skandal
2006 Dram Müzik 7.4 68,770
2006 Aksiyon Müzik 5.1 114,357
2006 Animasyon Müzik 6.7 1,080
2006 Korku Müzik 5.1 3,256

Sihirli Dadı
2005 Komedi Müzik 6.6 57,524

Kaos
2005 Aksiyon Müzik 6.5 47,126

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Müzik 7.7 450,318

Erkek Erkeğe
2005 Dram Müzik 6.6 1,778

Travma
2004 Dram Müzik 4.8 2,942

Son Köprü
2004 Dram Müzik 5.1 2,936
2004 Komedi Müzik 6.3 55,167

Kayıp Hayatlar
2003 Dram Müzik 6.3 2,824

Takvim Kızları
2003 Komedi Müzik 6.9 20,924

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Müzik 7.6 97,543

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Müzik 7.6 46,844

Benim Güzel Evim
2003 Dram Müzik    
2003 Dram Müzik 6.6 7,080
2002 Aksiyon Müzik 4.5 4,851
2002 Dram Müzik 7.2 10,396

Ölümün Kollarında
2002 Dram Müzik 5.5 15,601
2002 Biyografi Müzik 7.6 4,444
2001 Dram Müzik 7.3 70,451
2001 Dram Müzik 4.8 134

Rüyamdaki Afrika
2000 Macera Müzik 5.6 3,869
2000 Dram Müzik 6.7 16,948

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Müzik 6.7 33,084

Sevimli Arkadaşım
1999 Macera Müzik 5.7 526

Gri Baykuş
1999 Biyografi Müzik 6.0 2,811

Yırtıcı
1999 Korku Müzik 7.0 32,864
1999 Suç Müzik 6.2 6,296
1998 Komedi Müzik 7.7 11,086

Sonsuza dek
1998 Komedi Müzik 7.0 62,467

Meleklerin Ayak Sesleri
1998 Dram Müzik 6.1 694

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Müzik 5.8 17,963

Ufuk Faciası
1997 Korku Müzik 6.7 134,950

Abbottlar
1997 Dram Müzik 6.4 10,099
1996 Biyografi Müzik 6.3 31,108
1996 Macera Müzik 6.6 19,268
1996 Dram Müzik 6.8 7,960
1996 Fantastik Müzik 5.3 4,359
1995 Aksiyon Sesler 6.9 37,034
1994 Dram Sesler 6.5 24,667

Frankeştayn
1994 Dram Sesler 6.4 46,157
1992 Belgesel Sesler    

Ölüm Öpücüğü
1991 Suç Müzik 5.7 4,039
1989 Aksiyon Müzik 7.7 25,427

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Editorial Department 5.7 7,217

Gotik
1986 Korku Sesler 5.7 5,525
1986 Dram Sesler 6.5 324
1985 Dram Sesler 6.8 1,012
1984 Dram Editorial Department 6.7 1,109

Kan Çanağı
1983 Korku Sesler 5.8 9,077
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018