Giriş Kayıt
Graham Sutton

Graham Sutton


Müzisyen, Sesler, Editör

Graham Sutton, müzisyen, sesler, editör. White Squall (1996), The Lady in the Van (2015), Mindhorn (2016), Ölüm Öpücüğü (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Müzik    

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Müzik    
2017 Komedi Müzik    
2017 Dram Müzik 6.3 2,092
2016 Komedi Müzik 6.3 5,766
2016 Biyografi Müzik 6.6 11,038

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Müzik 7.3 17,008

Baskın Günü
2016 Aksiyon Müzik 6.3 23,880
2015 Biyografi Müzik 7.4 5
2015 Biyografi Müzik 6.7 18,110
2015 Komedi Müzik 6.0 28,782

Kara Deniz
2014 Macera Müzik 6.4 28,382

Ölümcül Oyun
2014 Aksiyon Müzik 5.5 12,935
2014 Komedi Müzik 2.5 694
2014 Belgesel Müzik 7.4 5,163

Sıfır Teorisi
2013 Dram Müzik 6.1 38,454

Kitap Hırsızı
2013 Dram Müzik 7.6 109,134
2013 Biyografi Müzik 5.5 16,399
2013 Dram Müzik 6.8 1,732

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Müzik 4.8 9,435

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Müzik 5.8 162,020
2011 Belgesel Müzik 7.9 1,917

Sabah Neşesi
2010 Komedi Müzik 6.5 62,623
2009 Biyografi Müzik 7.1 2,961

Dr. Parnassus
2009 Macera Müzik 6.8 131,871
2009 Macera Müzik 6.6 7,231

Benim Çinko Yatağım
2008 Dram Müzik    

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Müzik 6.7 89,871

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Müzik 6.4 19,906

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Müzik 7.5 397,795

Skandal
2006 Dram Müzik 7.4 67,369
2006 Aksiyon Müzik 5.1 112,440
2006 Animasyon Müzik 6.7 1,080
2006 Korku Müzik 5.1 3,256

Sihirli Dadı
2005 Komedi Müzik 6.6 55,210

Kaos
2005 Aksiyon Müzik 6.5 45,995

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Müzik 7.7 430,351

Erkek Erkeğe
2005 Dram Müzik 6.6 1,778

Travma
2004 Dram Müzik 4.8 2,942

Son Köprü
2004 Dram Müzik 5.1 2,936
2004 Komedi Müzik 6.3 54,250

Kayıp Hayatlar
2003 Dram Müzik 6.3 2,824

Takvim Kızları
2003 Komedi Müzik 6.9 20,052

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Müzik 7.6 94,906

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Müzik 7.6 45,785

Benim Güzel Evim
2003 Dram Müzik    
2003 Dram Müzik 6.6 7,080
2002 Aksiyon Müzik 4.5 4,851
2002 Dram Müzik 7.2 9,965

Ölümün Kollarında
2002 Dram Müzik 5.5 15,194
2002 Biyografi Müzik    
2001 Dram Müzik 7.3 68,711
2001 Dram Müzik 4.8 134

Rüyamdaki Afrika
2000 Macera Müzik 5.6 3,869
2000 Dram Müzik 6.7 16,592

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Müzik 6.7 32,399

Sevimli Arkadaşım
1999 Macera Müzik 5.7 526

Gri Baykuş
1999 Biyografi Müzik 6.0 2,811

Yırtıcı
1999 Korku Müzik 7.0 32,050
1999 Suç Müzik 6.2 6,296
1998 Komedi Müzik 7.7 11,086

Sonsuza dek
1998 Komedi Müzik 7.0 61,097

Meleklerin Ayak Sesleri
1998 Dram Müzik 6.1 694

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Müzik 5.8 17,368

Ufuk Faciası
1997 Korku Müzik 6.7 130,966

Abbottlar
1997 Dram Müzik 6.4 10,009
1996 Biyografi Müzik 6.3 30,494
1996 Macera Müzik 6.6 18,782
1996 Dram Müzik 6.8 7,960
1996 Fantastik Müzik 5.3 4,359
1995 Aksiyon Sesler 6.9 36,282
1994 Dram Sesler 6.5 24,001

Frankeştayn
1994 Dram Sesler 6.4 44,965
1992 Belgesel Sesler    

Ölüm Öpücüğü
1991 Suç Müzik 5.7 4,039
1989 Aksiyon Müzik 7.7 24,713

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Editorial Department 5.7 6,966

Gotik
1986 Korku Sesler 5.7 5,525
1986 Dram Sesler 6.5 324
1985 Dram Sesler 6.8 1,012
1984 Dram Editorial Department 6.7 1,109

Kan Çanağı
1983 Aksiyon Sesler 5.8 8,920
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017