Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Catherine Sutherland

Catherine Sutherland (42)


Oyuncu

Catherine Jane Sutherland, 24 Ekim 1974 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu. Power Rangers Zeo (1997) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Jane Sutherland
Doğum Tarihi: 24 Ekim 1974
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Cathy Sutherland
Takma İsmi: Cat
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurşun Yağmuru
2001 27 Macera Oyuncu 5.2 4,785

Hücre
2000 26 Korku Oyuncu 6.3 81,510
2000 26 Dram Oyuncu    
1999 25 Western Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu    
1997 23 Aksiyon Oyuncu 3.4 6,649
1997 Aksiyon Oyuncu    
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 15,954
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017