Giriş Kayıt
Catherine Sutherland

Catherine Sutherland (42)


Oyuncu

Catherine Jane Sutherland, 24 Ekim 1974 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu. Power Rangers Zeo (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Jane Sutherland
Doğum Tarihi: 24 Ekim 1974
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Cathy Sutherland
Takma İsmi: Cat
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurşun Yağmuru
2001 27 Macera Oyuncu 5.2 4,785

Hücre
2000 26 Korku Oyuncu 6.3 82,290
2000 26 Dram Oyuncu    
1999 25 Western Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,299
1997 23 Aksiyon Oyuncu 3.4 6,878
1996 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,442
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,454
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017