Giriş Kayıt
Pamela Sutch

Pamela Sutch


Oyuncu

Pennsylvania, USA, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Trakked (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Pennsylvania, USA
Doğum Yeri: Pennsylvania, ABD
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Oyuncu 3.6 114
2012 Aksiyon Oyuncu 2.9 131
2009 Aksiyon Oyuncu 3.1 130
2006 Aksiyon Oyuncu    
1998 Korku Oyuncu 4.4 232
1995 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018