Giriş Kayıt
Pamela Sutch

Pamela Sutch


Oyuncu

Pennsylvania, USA, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Trakked (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Pennsylvania, USA
Doğum Yeri: Pennsylvania, ABD
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Oyuncu 3.6 114
2012 Aksiyon Oyuncu 2.9 131
2009 Aksiyon Oyuncu 3.1 130
2006 Aksiyon Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017