Giriş Kayıt
Carol Ann Susi

Carol Ann Susi (62)


Oyuncu

Carol Ann Susi, 02 Şubat 1952 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (2007) The Big Bang Theory (2007), (2001) Kediler Ve Köpekler (2001), (1987) Benim Başarım (1987), (1998) Mafya (1998) gibi yapımlarla biliniyor.11 Kasım 2014 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1952
Ölüm Tarihi: 11 Kasım 2014
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Carol-Ann Susi | Carolann Susi
Burcu: Kova
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatım Yalan
2011 59 Komedi Oyuncu 6.4 186,918
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,355
2008 Suç Oyuncu 7.5 41
2008 56 Korku Oyuncu 5.1 362
2007 Komedi Oyuncu
8.3 583,458
2006 54 Komedi Oyuncu 6.2 1,223

Aşk Doktoru
2002 50 Komedi Oyuncu 5.2 92

Kediler Ve Köpekler
2001 49 Komedi Oyuncu 5.1 48,866
2000 48 Dram Oyuncu 4.4 313

Mafya
1998 46 Komedi Oyuncu 5.5 13,091

The King Of Queens 2
1998 Komedi Oyuncu 7.4 65,170
1998 Komedi Oyuncu 8.1 127,774

Ölüm Kadına Yakışır
1992 40 Komedi Oyuncu 6.5 86,204
1990 38 Komedi Oyuncu 6.2 16,320

Aşk Denizi
1989 37 Suç Çeşitli 6.8 32,306
1989 Komedi Oyuncu 8.9 196,499
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,577

Benim Başarım
1987 35 Komedi Oyuncu 6.5 24,676
1987 35 Komedi Oyuncu 6.1 5,744

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Oyuncu 8.1 83,713
1974 Komedi Oyuncu 8.6 3,020
1974 22 Komedi Oyuncu 7.7 56
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017