Giriş Kayıt
Kee Nam Suong

Kee Nam Suong


Görsel Efekt

Kee Nam Suong, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.0 319,197
2012 Animasyon Görsel Efekt 8.3 25,937
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.7 13,011

Karmakarışık
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.8 326,476
2009 Animasyon Görsel Efekt    
2009 Animasyon Görsel Efekt    
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.9 158,964

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.9 72,992

Cesur Civciv
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.8 70,444

Define Gezegeni
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.1 79,915

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 113,436

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,626

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 38,946
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 344,868
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017