Giriş Kayıt
Kee Nam Suong

Kee Nam Suong


Görsel Efekt, Animasyon

Kee Nam Suong, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.0 344,469

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 Animasyon Görsel Efekt 7.0 9,785
2012 Animasyon Görsel Efekt 8.3 25,937
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.7 13,011

Karmakarışık
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.8 339,660
2009 Animasyon Görsel Efekt    
2009 Animasyon Görsel Efekt    
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.9 163,954

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.9 75,814

Cesur Civciv
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.8 73,337
2004 Animasyon Animasyon 6.7 997

Define Gezegeni
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.1 83,922

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 115,552

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 64,990

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 40,075
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 354,420
Film Altyazıları
Black Panther (2,762) Cargo (2,399) Red Sparrow (2,193) Game Night (1,612) True Crimes (1,450) Deadpool (1,181) Avengers: Infinity War (909) Annihilation (861) L'insulte (846) Den of Thieves (839)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,000) Supernatural (6,402) La casa de papel (4,243) Gotham (3,194) Arrow (3,168) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,080) The 100 (3,050) 13 Reasons Why (2,907) The Flash (2,374) Lucifer (1,922)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018