Giriş Kayıt
Kee Nam Suong

Kee Nam Suong


Görsel Efekt, Animasyon

Kee Nam Suong, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Görsel Efekt 8.0 349,371

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 Animasyon Görsel Efekt 7.0 9,785
2012 Animasyon Görsel Efekt 8.3 25,937
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.7 13,011

Karmakarışık
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.8 342,916
2009 Animasyon Görsel Efekt    
2009 Animasyon Görsel Efekt    
2008 Animasyon Görsel Efekt 6.9 165,305

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.9 76,482

Cesur Civciv
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.8 74,068
2004 Animasyon Animasyon 6.7 997

Define Gezegeni
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.1 84,810

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 116,079

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 65,315

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 40,363
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 356,241
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018