Giriş Kayıt
Kemal Sunal

Kemal Sunal (55)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ali Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 Küçükpazar, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Hababam Sınıfı (1975), Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1975), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.03 Temmuz 2000 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ali Kemal Sunal
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1944
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2000
Doğum Yeri: Küçükpazar, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Kemâl Sunâlp
Takma İsmi: Inek Saban
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
9.9 (342 Oy)
  • Currently 197/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (83)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 55 Komedi Oyuncu 7.1 6,468
1995 Oyuncu 6.3 284
1994 Aile, Komedi, Macera Oyuncu 7.1 506
1993 Komedi Oyuncu 6.8 665
1992 Komedi Oyuncu 7.3 286
1991 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,802
1990 46 Komedi Oyuncu 6.6 659
1990 46 Oyuncu 6.6 717
1990 46 Komedi Oyuncu 7.0 2,474
1990 46 Komedi Oyuncu 7.1 1,552
1989 45 Komedi Oyuncu 7.2 1,776
1989 45 Macera Oyuncu 6.4 847
1988 44 Komedi Oyuncu 6.7 1,115
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 533
1988 44 Dram Oyuncu 7.5 1,712
1988 44 Dram, Komedi Oyuncu 6.8 1,376
1988 44 Komedi Oyuncu 6.2 971
1988 44 Komedi Oyuncu 7.2 1,461
1988 Oyuncu 7.0 149
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 1,007
1987 43 Komedi Oyuncu 6.2 2,217
1987 43 Komedi Oyuncu 6.8 1,566
1987 43 Oyuncu 6.3 907
1986 42 Komedi Oyuncu 7.2 1,965
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 2,064
1986 42 Komedi Oyuncu
Senarist
7.2 1,998
1986 42 Oyuncu 6.7 2,047
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 1,252
1985 41 Aile Oyuncu 6.7 1,725
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 2,381
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 1,027
1985 41 Komedi Oyuncu 6.6 1,908
1985 41 Oyuncu 6.6 1,554
1985 41 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 1,998
1984 40 Komedi Oyuncu 7.7 2,913
1984 40 Komedi Oyuncu 7.4 3,116
1984 40 Komedi Oyuncu 7.1 2,513
1984 40 Komedi Oyuncu 6.3 2,215
1983 39 Aile Oyuncu 6.9 1,605
1983 39 Oyuncu 7.1 1,852
1983 39 Komedi Oyuncu 7.9 3,280
1983 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 1,967
1982 38 Komedi Oyuncu 7.0 2,271
1982 38 Komedi Oyuncu 7.8 3,991
1981 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,284
1981 37 Macera Oyuncu 8.2 6,186
1981 37 Komedi Oyuncu 7.2 1,975
1981 37 Komedi Oyuncu 7.7 2,911
1980 36 Komedi Oyuncu 7.1 1,406
1980 36 Komedi Oyuncu 7.2 1,828
1980 36 Komedi Oyuncu 8.5 5,554
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 4,161
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.4 2,749
1979 35 Macera Oyuncu 8.1 3,576
1979 35 Komedi Oyuncu 7.6 2,511
1979 35 Komedi Oyuncu 7.2 2,110
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 10,550
1978 34 Komedi Oyuncu 7.1 2,528
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,664
1978 34 Aile Oyuncu
Yapımcı
7.8 2,700
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,819
1978 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.9 3,716
1977 33 Macera Oyuncu 8.8 12,729
1977 33 Komedi Oyuncu 8.9 12,741
1977 33 Komedi Oyuncu 8.1 4,883
1977 33 Komedi Oyuncu 8.7 14,315
1977 33 Komedi Oyuncu 6.2 2,250
1976 32 Komedi Oyuncu 8.9 14,136
1976 32 Komedi Oyuncu 9.1 16,458
1976 32 Komedi Oyuncu 8.5 7,800
1976 32 Komedi Oyuncu 7.4 2,692
1976 32 Komedi Oyuncu 7.7 3,328
1976 32 Komedi Oyuncu 9.0 15,271
1975 31 Komedi Oyuncu 9.0 17,346
1975 31 Komedi Oyuncu 9.4 29,567
1975 31 Komedi Oyuncu 6.6 2,937
1975 31 Komedi Oyuncu 7.0 1,577
1974 30 Macera Oyuncu 7.5 3,864
1974 30 Dram Oyuncu 6.6 405
1974 30 Macera Oyuncu 8.4 6,564
1974 30 Komedi Oyuncu 7.9 5,508
1974 30 Komedi Oyuncu 8.0 4,347
1973 29 Komedi Oyuncu 7.4 1,748
1973 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,401
1973 29 Komedi Oyuncu 6.5 771
1973 29 Dram Oyuncu 8.8 5,941
1972 28 Komedi Oyuncu 7.5 1,709
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017