Giriş Kayıt
Kemal Sunal

Kemal Sunal (55)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ali Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 Küçükpazar, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Hababam Sınıfı (1975), Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1975), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.03 Temmuz 2000 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ali Kemal Sunal
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1944
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2000
Doğum Yeri: Küçükpazar, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Kemâl Sunâlp
Takma İsmi: Inek Saban
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
9.9 (351 Oy)
  • Currently 197.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (84)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 55 Komedi Oyuncu 7.1 6,689
1995 Oyuncu 6.3 288
1994 Aile, Komedi, Macera Oyuncu 7.1 520
1993 Komedi Oyuncu 6.7 679
1992 Komedi Oyuncu 7.3 294
1991 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,842
1990 46 Komedi Oyuncu 6.6 671
1990 46 Oyuncu 6.6 740
1990 46 Komedi Oyuncu 7.0 2,547
1990 46 Komedi Oyuncu 7.1 1,599
1989 45 Komedi Oyuncu 7.2 1,829
1989 45 Macera Oyuncu 6.4 871
1988 44 Komedi Oyuncu 6.7 1,115
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 549
1988 44 Dram Oyuncu 7.5 1,776
1988 44 Dram, Komedi Oyuncu 6.8 1,412
1988 44 Komedi Oyuncu 6.2 992
1988 44 Komedi Oyuncu 7.2 1,511
1988 Oyuncu 7.0 149
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 1,039
1987 43 Komedi Oyuncu 6.2 2,274
1987 43 Komedi Oyuncu 6.8 1,629
1987 43 Oyuncu 6.3 939
1986 42 Komedi Oyuncu 7.2 2,035
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 2,139
1986 42 Komedi Oyuncu
Senarist
7.2 2,103
1986 42 Oyuncu 6.7 2,105
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 1,304
1985 41 Aile Oyuncu 6.7 1,794
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 2,459
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 1,054
1985 41 Komedi Oyuncu 6.6 1,964
1985 41 Oyuncu 6.6 1,602
1985 41 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 2,083
1984 40 Komedi Oyuncu 7.7 3,037
1984 40 Komedi Oyuncu 7.4 3,204
1984 40 Komedi Oyuncu 7.1 2,608
1984 40 Komedi Oyuncu 6.3 2,280
1983 39 Aile Oyuncu 6.9 1,681
1983 39 Oyuncu 7.1 1,917
1983 39 Komedi Oyuncu 7.9 3,411
1983 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 2,028
1982 38 Komedi Oyuncu 7.0 2,350
1982 38 Komedi Oyuncu 7.8 4,136
1981 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,355
1981 37 Macera Oyuncu 8.2 6,405
1981 37 Komedi Oyuncu 7.2 2,032
1981 37 Komedi Oyuncu 7.7 3,043
1980 36 Komedi Oyuncu 7.1 1,456
1980 36 Komedi Oyuncu 7.2 1,879
1980 36 Komedi Oyuncu 8.5 5,676
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 4,294
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.4 2,838
1979 35 Macera Oyuncu 8.1 3,746
1979 35 Komedi Oyuncu 7.6 2,612
1979 35 Komedi Oyuncu 7.2 2,181
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 10,865
1978 34 Komedi Oyuncu 7.1 2,618
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,713
1978 34 Aile Oyuncu
Yapımcı
7.7 2,801
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,863
1978 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.9 3,847
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 14,661
1977 33 Macera Oyuncu 8.8 13,044
1977 33 Komedi Oyuncu 8.9 13,046
1977 33 Komedi Oyuncu 8.1 5,077
1977 33 Komedi Oyuncu 6.2 2,326
1976 32 Komedi Oyuncu 8.9 14,468
1976 32 Komedi Oyuncu 9.1 16,955
1976 32 Komedi Oyuncu 8.5 8,062
1976 32 Komedi Oyuncu 7.4 2,777
1976 32 Komedi Oyuncu 7.7 3,482
1976 32 Komedi Oyuncu 9.0 15,468
1975 31 Komedi Oyuncu 9.0 17,721
1975 31 Komedi Oyuncu 9.4 30,453
1975 31 Komedi Oyuncu 6.6 3,003
1975 31 Komedi Oyuncu 7.0 1,631
1974 30 Macera Oyuncu 7.5 4,009
1974 30 Dram Oyuncu 6.6 412
1974 30 Macera Oyuncu 8.4 6,837
1974 30 Komedi Oyuncu 7.9 5,734
1974 30 Komedi Oyuncu 8.0 4,538
1973 29 Komedi Oyuncu 7.4 1,831
1973 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,458
1973 29 Komedi Oyuncu 6.5 783
1973 29 Dram Oyuncu 8.8 6,191
1972 28 Komedi Oyuncu 7.5 1,781
Dizi Altyazıları
Vikings (6,247) Shameless (3,481) Game of Thrones (3,010) Mr. Robot (2,863) Supernatural (2,709) The Big Bang Theory (2,182) Arrow (2,175) Outlander (1,897) Gotham (1,770) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,750)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017