Giriş Kayıt
Kemal Sunal

Kemal Sunal (55)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ali Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 Küçükpazar, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Hababam Sınıfı (1975), Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1975), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.03 Temmuz 2000 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ali Kemal Sunal
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1944
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2000
Doğum Yeri: Küçükpazar, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Kemâl Sunâlp
Takma İsmi: Inek Saban
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
9.9 (358 Oy)
  • Currently 197/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (84)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 55 Komedi Oyuncu 7.1 6,872
1995 Oyuncu 6.3 293
1994 Aile, Komedi, Macera Oyuncu 7.1 535
1993 Komedi Oyuncu 6.7 692
1992 Komedi Oyuncu 7.3 307
1991 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,902
1990 46 Komedi Oyuncu 6.7 695
1990 46 Oyuncu 6.6 767
1990 46 Komedi Oyuncu 7.0 2,615
1990 46 Komedi Oyuncu 7.1 1,653
1989 45 Komedi Oyuncu 7.2 1,885
1989 45 Macera Oyuncu 6.4 898
1988 44 Komedi Oyuncu 6.7 1,115
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 569
1988 44 Dram Oyuncu 7.5 1,832
1988 44 Dram, Komedi Oyuncu 6.8 1,452
1988 44 Komedi Oyuncu 6.2 1,025
1988 44 Komedi Oyuncu 7.2 1,574
1988 Oyuncu 7.0 149
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 1,076
1987 43 Komedi Oyuncu 6.2 2,353
1987 43 Komedi Oyuncu 6.8 1,683
1987 43 Oyuncu 6.3 978
1986 42 Komedi Oyuncu 7.2 2,101
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 2,211
1986 42 Komedi Oyuncu
Senarist
7.2 2,204
1986 42 Oyuncu 6.7 2,163
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 1,365
1985 41 Aile Oyuncu 6.7 1,846
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 2,533
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 1,099
1985 41 Komedi Oyuncu 6.6 2,028
1985 41 Oyuncu 6.6 1,661
1985 41 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 2,155
1984 40 Komedi Oyuncu 7.7 3,157
1984 40 Komedi Oyuncu 7.4 3,296
1984 40 Komedi Oyuncu 7.1 2,687
1984 40 Komedi Oyuncu 6.3 2,360
1983 39 Aile Oyuncu 6.9 1,749
1983 39 Oyuncu 7.1 1,994
1983 39 Komedi Oyuncu 7.9 3,531
1983 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 2,097
1982 38 Komedi Oyuncu 7.0 2,441
1982 38 Komedi Oyuncu 7.8 4,271
1981 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,417
1981 37 Macera Oyuncu 8.2 6,583
1981 37 Komedi Oyuncu 7.2 2,097
1981 37 Komedi Oyuncu 7.7 3,163
1980 36 Komedi Oyuncu 7.1 1,501
1980 36 Komedi Oyuncu 7.2 1,938
1980 36 Komedi Oyuncu 8.5 5,779
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 4,405
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.4 2,919
1979 35 Macera Oyuncu 8.2 3,909
1979 35 Komedi Oyuncu 7.6 2,718
1979 35 Komedi Oyuncu 7.2 2,265
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 11,491
1978 34 Komedi Oyuncu 7.1 2,714
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,769
1978 34 Aile Oyuncu
Yapımcı
7.7 2,887
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,929
1978 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 3,950
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 14,991
1977 33 Macera Oyuncu 8.8 13,364
1977 33 Komedi Oyuncu 8.9 13,344
1977 33 Komedi Oyuncu 8.1 5,247
1977 33 Komedi Oyuncu 6.2 2,406
1976 32 Komedi Oyuncu 8.9 14,809
1976 32 Komedi Oyuncu 9.1 17,391
1976 32 Komedi Oyuncu 8.5 8,352
1976 32 Komedi Oyuncu 7.4 2,863
1976 32 Komedi Oyuncu 7.7 3,631
1976 32 Komedi Oyuncu 9.0 15,740
1975 31 Komedi Oyuncu 9.0 18,103
1975 31 Komedi Oyuncu 9.4 31,181
1975 31 Komedi Oyuncu 6.6 3,082
1975 31 Komedi Oyuncu 7.0 1,686
1974 30 Macera Oyuncu 7.5 4,133
1974 30 Dram Oyuncu 6.6 426
1974 30 Macera Oyuncu 8.4 7,106
1974 30 Komedi Oyuncu 7.9 5,973
1974 30 Komedi Oyuncu 8.0 4,739
1973 29 Komedi Oyuncu 7.4 1,898
1973 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,536
1973 29 Komedi Oyuncu 6.5 807
1973 29 Dram Oyuncu 8.8 6,412
1972 28 Komedi Oyuncu 7.5 1,853
Dizi Altyazıları
La casa de papel (10,588) Vikings (3,529) Stargate Origins (2,903) Black Mirror (2,732) Star Trek: Discovery (2,008) Supernatural (1,553) McMafia (1,384) The X Files (1,289) Altered Carbon (1,287) American Crime Story (1,234)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018