Giriş Kayıt
Kemal Sunal

Kemal Sunal (55)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ali Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 Küçükpazar, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Hababam Sınıfı (1975), Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1975), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.03 Temmuz 2000 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ali Kemal Sunal
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1944
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2000
Doğum Yeri: Küçükpazar, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Kemâl Sunâlp
Takma İsmi: Inek Saban
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
9.9 (348 Oy)
  • Currently 197.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (84)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 55 Komedi Oyuncu 7.1 6,611
1995 Oyuncu 6.3 285
1994 Aile, Komedi, Macera Oyuncu 7.1 512
1993 Komedi Oyuncu 6.7 673
1992 Komedi Oyuncu 7.2 289
1991 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,832
1990 46 Komedi Oyuncu 6.6 664
1990 46 Oyuncu 6.6 730
1990 46 Komedi Oyuncu 7.0 2,522
1990 46 Komedi Oyuncu 7.1 1,579
1989 45 Komedi Oyuncu 7.2 1,815
1989 45 Macera Oyuncu 6.4 862
1988 44 Komedi Oyuncu 6.7 1,115
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 541
1988 44 Dram Oyuncu 7.5 1,758
1988 44 Dram, Komedi Oyuncu 6.8 1,398
1988 44 Komedi Oyuncu 6.2 984
1988 44 Komedi Oyuncu 7.2 1,496
1988 Oyuncu 7.0 149
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 1,028
1987 43 Komedi Oyuncu 6.2 2,257
1987 43 Komedi Oyuncu 6.8 1,609
1987 43 Oyuncu 6.3 923
1986 42 Komedi Oyuncu 7.2 2,004
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 2,118
1986 42 Komedi Oyuncu
Senarist
7.2 2,061
1986 42 Oyuncu 6.7 2,086
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 1,281
1985 41 Aile Oyuncu 6.7 1,777
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 2,429
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 1,046
1985 41 Komedi Oyuncu 6.6 1,940
1985 41 Oyuncu 6.6 1,587
1985 41 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 2,060
1984 40 Komedi Oyuncu 7.7 3,000
1984 40 Komedi Oyuncu 7.4 3,180
1984 40 Komedi Oyuncu 7.1 2,575
1984 40 Komedi Oyuncu 6.3 2,256
1983 39 Aile Oyuncu 6.9 1,666
1983 39 Oyuncu 7.1 1,894
1983 39 Komedi Oyuncu 7.9 3,361
1983 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 2,002
1982 38 Komedi Oyuncu 7.0 2,320
1982 38 Komedi Oyuncu 7.8 4,084
1981 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,330
1981 37 Macera Oyuncu 8.2 6,330
1981 37 Komedi Oyuncu 7.2 2,006
1981 37 Komedi Oyuncu 7.7 3,000
1980 36 Komedi Oyuncu 7.1 1,440
1980 36 Komedi Oyuncu 7.2 1,861
1980 36 Komedi Oyuncu 8.5 5,641
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 4,250
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.4 2,813
1979 35 Macera Oyuncu 8.1 3,689
1979 35 Komedi Oyuncu 7.6 2,570
1979 35 Komedi Oyuncu 7.2 2,149
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 10,746
1978 34 Komedi Oyuncu 7.1 2,577
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,692
1978 34 Aile Oyuncu
Yapımcı
7.7 2,772
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,853
1978 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 3,797
1977 33 Macera Oyuncu 8.8 12,923
1977 33 Komedi Oyuncu 8.9 12,937
1977 33 Komedi Oyuncu 8.1 5,009
1977 33 Komedi Oyuncu 8.7 14,531
1977 33 Komedi Oyuncu 6.2 2,298
1976 32 Komedi Oyuncu 8.9 14,334
1976 32 Komedi Oyuncu 9.1 16,779
1976 32 Komedi Oyuncu 8.5 7,966
1976 32 Komedi Oyuncu 7.4 2,743
1976 32 Komedi Oyuncu 7.7 3,431
1976 32 Komedi Oyuncu 9.0 15,390
1975 31 Komedi Oyuncu 9.0 17,578
1975 31 Komedi Oyuncu 9.4 30,113
1975 31 Komedi Oyuncu 6.6 2,980
1975 31 Komedi Oyuncu 7.0 1,615
1974 30 Macera Oyuncu 7.5 3,966
1974 30 Dram Oyuncu 6.6 410
1974 30 Macera Oyuncu 8.4 6,730
1974 30 Komedi Oyuncu 7.9 5,650
1974 30 Komedi Oyuncu 8.0 4,470
1973 29 Komedi Oyuncu 7.4 1,805
1973 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,436
1973 29 Komedi Oyuncu 6.5 781
1973 29 Dram Oyuncu 8.8 6,100
1972 28 Komedi Oyuncu 7.5 1,756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017