Giriş Kayıt
Kemal Sunal

Kemal Sunal (55)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ali Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 Küçükpazar, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Hababam Sınıfı (1975), Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1976), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.03 Temmuz 2000 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ali Kemal Sunal
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1944
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2000
Doğum Yeri: Küçükpazar, Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Kemâl Sunâlp
Takma İsmi: Inek Saban
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
9.9 (364 Oy)
  • Currently 197.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (84)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 55 Komedi Oyuncu 7.1 7,022
1995 Oyuncu 6.3 298
1994 Aile, Komedi, Macera Oyuncu 7.1 550
1993 Komedi Oyuncu 6.7 703
1992 Komedi Oyuncu 7.3 317
1991 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,951
1990 46 Komedi Oyuncu 6.7 714
1990 46 Oyuncu 6.6 787
1990 46 Komedi Oyuncu 7.0 2,688
1990 46 Komedi Oyuncu 7.1 1,703
1989 45 Komedi Oyuncu 7.2 1,937
1989 45 Macera Oyuncu 6.4 925
1988 44 Komedi Oyuncu 6.7 1,115
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 587
1988 44 Dram Oyuncu 7.5 1,878
1988 44 Dram, Komedi Oyuncu 6.8 1,493
1988 44 Komedi Oyuncu 6.2 1,041
1988 44 Komedi Oyuncu 7.2 1,610
1988 Oyuncu 7.0 149
1988 44 Komedi Oyuncu 6.4 1,102
1987 43 Komedi Oyuncu 6.2 2,429
1987 43 Komedi Oyuncu 6.8 1,738
1987 43 Oyuncu 6.3 1,003
1986 42 Komedi Oyuncu 7.2 2,162
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 2,280
1986 42 Komedi Oyuncu
Senarist
7.1 2,309
1986 42 Oyuncu 6.7 2,222
1986 42 Komedi Oyuncu 7.3 1,449
1985 41 Aile Oyuncu 6.7 1,928
1985 41 Komedi Oyuncu 6.7 2,633
1985 41 Komedi Oyuncu 6.8 1,130
1985 41 Komedi Oyuncu 6.6 2,088
1985 41 Oyuncu 6.6 1,718
1985 41 Komedi Oyuncu
Senarist
7.0 2,227
1984 40 Komedi Oyuncu 7.7 3,262
1984 40 Komedi Oyuncu 7.4 3,387
1984 40 Komedi Oyuncu 7.1 2,773
1984 40 Komedi Oyuncu 6.3 2,427
1983 39 Aile Oyuncu 6.9 1,811
1983 39 Oyuncu 7.1 2,079
1983 39 Komedi Oyuncu 7.9 3,653
1983 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.9 2,157
1982 38 Komedi Oyuncu 7.0 2,537
1982 38 Komedi Oyuncu 7.8 4,396
1981 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,493
1981 37 Macera Oyuncu 8.2 6,770
1981 37 Komedi Oyuncu 7.2 2,148
1981 37 Komedi Oyuncu 7.7 3,256
1980 36 Komedi Oyuncu 7.1 1,549
1980 36 Komedi Oyuncu 7.2 1,985
1980 36 Komedi Oyuncu 8.5 5,877
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 4,497
1979 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.4 2,983
1979 35 Macera Oyuncu 8.2 4,039
1979 35 Komedi Oyuncu 7.6 2,798
1979 35 Komedi Oyuncu 7.2 2,338
1978 34 Komedi Oyuncu 8.7 11,757
1978 34 Komedi Oyuncu 7.1 2,797
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,810
1978 34 Aile Oyuncu
Yapımcı
7.7 2,976
1978 34 Komedi Oyuncu 7.2 1,985
1978 34 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.8 4,031
1977 33 Macera Oyuncu 8.8 13,620
1977 33 Komedi Oyuncu 8.8 13,585
1977 33 Komedi Oyuncu 8.1 5,398
1977 33 Komedi Oyuncu 8.7 15,305
1977 33 Komedi Oyuncu 6.2 2,468
1976 32 Komedi Oyuncu 8.9 15,085
1976 32 Komedi Oyuncu 9.1 17,794
1976 32 Komedi Oyuncu 9.0 18,398
1976 32 Komedi Oyuncu 8.5 8,584
1976 32 Komedi Oyuncu 7.4 2,924
1976 32 Komedi Oyuncu 7.7 3,737
1976 32 Komedi Oyuncu 9.0 15,952
1975 31 Komedi Oyuncu 9.4 31,735
1975 31 Komedi Oyuncu 6.6 3,158
1975 31 Komedi Oyuncu 7.0 1,730
1974 30 Macera Oyuncu 7.5 4,248
1974 30 Dram Oyuncu 6.6 437
1974 30 Macera Oyuncu 8.4 7,313
1974 30 Komedi Oyuncu 7.9 6,158
1974 30 Komedi Oyuncu 8.0 4,890
1973 29 Komedi Oyuncu 7.4 1,955
1973 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,591
1973 29 Komedi Oyuncu 6.5 826
1973 29 Dram Oyuncu 8.8 6,616
1972 28 Komedi Oyuncu 7.5 1,916
Dizi Altyazıları
Westworld (5,838) The Expanse (3,082) The 100 (2,761) La casa de papel (2,021) Colony (1,814) The Crossing (1,585) Luke Cage (1,442) Genius (1,272) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,108)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018