Giriş Kayıt
James W. Sullivan

James W. Sullivan (60)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

James W. Sullivan, 17 Temmuz 1909 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. 80 Günde Devr-i Alem (1956), Dişi Kartal (1954), Iwo Jima Yanıyor (1949), Guadalkanal Cehennemi (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1909
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: James Sulivan | James Sullivan | Jim Sullivan
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 60 Western Sanat Yönetmeni 5.7 1,209
1966 57 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 2,087
1964 55 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 2,540
1958 49 Western Sanat Yönetmeni 6.1 293
1957 Western Sanat Yönetmeni 8.5 1,623

80 Günde Devr-i Alem
1956 47 Macera Sanat Yönetmeni 6.8 18,852
1955 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 3,503
1955 46 Kara Film Yapım Tasarımcısı 5.9 267
1955 Suç Sanat Yönetmeni    

Dişi Kartal
1954 45 Western Sanat Yönetmeni 7.7 11,329
1954 45 Korku Sanat Yönetmeni 5.7 747
1953 44 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 1,692
1953 44 Suç Sanat Yönetmeni 6.8 515
1952 43 Komedi Sanat Yönetmeni 2.9 1,211

Guadalkanal Cehennemi
1951 42 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 3,479
1951 42 Western Sanat Yönetmeni 6.3 92

Iwo Jima Yanıyor
1949 40 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 7,428
1949 40 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 2,088
1949 40 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,937
1947 38 Savaş Sanat Yönetmeni 6.8 42
1947 38 Suç Sanat Yönetmeni 6.4 31
1947 38 Kara Film Sanat Yönetmeni 7.1 523
1945 36 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 2,285
1937 28 Dram Sanat Bölümü 7.0 83
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,959) Legion (9,855) The 100 (7,620) Arrow (7,110) The Flash (6,096) The Big Bang Theory (5,499) Black Sails (4,557) Taboo (4,201) Suits (3,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,865)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017