Giriş Kayıt
Tom Sullivan

Tom Sullivan (70)


Oyuncu, Senarist

Tom Sullivan, 27 Mart 1947 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Havaalanı 77 (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Mart 1947
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Tom J. Sullivan
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 66 Belgesel Oyuncu 8.7 23

Kör Aşk
2006 59 Komedi Çeşitli 6.1 10,219

Korkusuz
2003 56 Aksiyon Çeşitli 5.3 184,479
1984 Dram Senarist
Oyuncu
6.6 3,162
1982 Dram Oyuncu 6.9 2,296

Havaalanı 77
1977 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,583
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017