Giriş Kayıt
Tom Sullivan

Tom Sullivan (69)


Oyuncu, Senarist

Tom Sullivan, 27 Mart 1947 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Havaalanı 77 (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Mart 1947
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Tom J. Sullivan
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 66 Belgesel Oyuncu 8.7 23

Kör Aşk
2006 59 Komedi Çeşitli 6.1 9,871

Korkusuz
2003 56 Aksiyon Çeşitli 5.3 180,298
1984 Dram Senarist
Oyuncu
6.6 2,896
1982 Dram Oyuncu 6.9 2,189

Havaalanı 77
1977 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,279
Film Altyazıları
Doctor Strange (19,459) Allied (15,859) Moana (7,061) Lion (6,665) Arrival (4,433) Nocturnal Animals (4,103) Hacksaw Ridge (3,848) Underworld: Blood Wars (3,072) Shut In (2,646) The Edge of Seventeen (1,889)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,667) The Expanse (7,378) Taboo (6,913) Legion (6,009) Arrow (5,780) The Big Bang Theory (5,537) Vikings (4,389) The Blacklist (3,137) Sherlock (2,733) Suits (2,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017