Giriş Kayıt
Jana Sulcová

Jana Sulcová (70)


Oyuncu

Jana Sulcová, 12 Şubat 1947 Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti) doğumlu oyuncu. S tebou me baví svet (1983) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Şubat 1947
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya (now Çek Cumhuriyeti)
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 68 Komedi Oyuncu 7.6 77
2010 63 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.3 86
2004 57 Komedi Oyuncu 5.5 140

Ölü Yakıcısı
1969 22 Dram Oyuncu 8.1 4,444
1968 21 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017