Giriş Kayıt
Tsutomu Sugita

Tsutomu Sugita


Yapımcı

Tsutomu Sugita, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Yapımcı    
2002 Animasyon Yapımcı 8.6 13,876
2000 Animasyon Yapımcı 7.7 283
1999 Animasyon Yapımcı 7.9 377
1990 Animasyon Yapımcı    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,542) Den of Thieves (3,009) Maze Runner: The Death Cure (2,681) Hostiles (2,074) Winchester (1,827) A martfüi rém (1,767) Bleeding Steel (1,642) 12 Strong (1,485) The Commuter (1,332) Submergence (676)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,132) La casa de papel (8,090) The Big Bang Theory (3,656) Supernatural (3,122) Gotham (3,117) The Terror (2,942) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,861) Arrow (2,169) Fear the Walking Dead (1,620) Vikings (1,527)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018