Giriş Kayıt
Paulyn Sun

Paulyn Sun (43)


Oyuncu

Paulyn Sun, 11 Eylül 1974 Singapore doğumlu oyuncu. Katil Ichi (2001), Sixty Million Dollar Man (1995), (2000) Aşk Zamanı (2000), (2001) Altın Yumruk İstanbul'da (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1974
Doğum Yeri: Singapore
Diğer Bir İsmi: Suen Jia-Jun | Suen Kai-Kwan | Kai-Kwan Suen | Pau
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 40 Dram Oyuncu 6.4 358
2013 39 Gerilim Oyuncu 6.5 169

Katil Ichi
2001 27 Aksiyon Oyuncu 7.1 45,062

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 27 Aksiyon Oyuncu 5.8 12,721
2001 27 Komedi Oyuncu 5.7 70

Aşk Zamanı
2000 26 Dram Oyuncu 8.1 86,451

Troublesome Night 4
1998 24 Komedi Oyuncu    
1998 24 Korku Oyuncu    
1998 24 Komedi Oyuncu 4.4 23
1997 23 Gerilim Oyuncu 6.4 437

Sixty Million Dollar Man
1995 21 Komedi Oyuncu 6.2 1,545
1995 21 Komedi Oyuncu 6.9 41
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017