Giriş Kayıt
Alison Sudol

Alison Sudol (33)


Oyuncu

Alison Sudol, 23 Aralık 1984 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Şanslı Biri (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alison Sudol
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1984
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: A Fine Frenzy | Alison Monro
Burcu: Oğlak
9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'in Suçları
2018 Macera Oyuncu    
2016 32 Komedi Oyuncu 5.6 462

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 32 Macera Oyuncu 7.4 300,795
2015 Dram Oyuncu 6.8 4,815
2014 Komedi Oyuncu 7.8 18,804
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018