Giriş Kayıt
Franziska Stömmer

Franziska Stömmer (81)


Oyuncu

Franziska Stömmer, 16 Eylül 1922 Eichendorf, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu. "Löwengrube" (1989) yapımıyla biliniyor.21 Haziran 2004 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1922
Ölüm Tarihi: 21 Haziran 2004
Doğum Yeri: Eichendorf, Bavaria, Almanya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.1 556

Mirasçılar
1979 57 Suç Oyuncu 4.8 1,044

Zamanın Akışında
1976 54 Dram Oyuncu 8.0 3,303
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,790
1970 48 Dram Oyuncu 4.7 441
Dizi Altyazıları
Fargo (6,029) Arrow (5,508) American Gods (4,953) The Flash (4,676) The 100 (4,140) 12 Monkeys (3,322) Better Call Saul (3,139) Supernatural (2,820) The Blacklist (2,790) Game of Thrones (2,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017