Giriş Kayıt
Franziska Stömmer

Franziska Stömmer (81)


Oyuncu

Franziska Stömmer, 16 Eylül 1922 Eichendorf, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu. "Löwengrube" (1989) yapımıyla biliniyor.21 Haziran 2004 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1922
Ölüm Tarihi: 21 Haziran 2004
Doğum Yeri: Eichendorf, Bavaria, Almanya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.1 556

Mirasçılar
1979 57 Suç Oyuncu 4.8 1,044

Zamanın Akışında
1976 54 Dram Oyuncu 8.0 3,303
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,775
1970 48 Dram Oyuncu 4.7 441
Film Altyazıları
Gold (7,151) Rings (3,788) Logan (3,024) Get Out (2,363) La La Land (2,064) Split (1,848) The Age of Shadows (1,832) Zashchitniki (1,678) The Great Wall (1,503) Office Christmas Party (1,413)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,811) The Blacklist (4,191) The Expanse (3,284) Better Call Saul (2,116) The Last Kingdom (2,075) Game of Thrones (1,644) Doctor Who (1,624) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,622) Supernatural (1,603) Vikings (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017