Giriş Kayıt
Brent Studler

Brent Studler


Kameraman

Brent Studler, kameraman. (2002) Bubba Ho-Tep (2002), (2003) Aşka Veda (2003), (2004) Başkanın Kızı (2004), (2008) The Onion Movie (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brent 'Ike' Studler | Brent 'SP' Studler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Kameraman 9.0 173,041

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.9 405,128

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 364,274
2015 Komedi Kameraman 6.6 64,208

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 204,014

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 538,482
2013 Biyografi Kameraman 5.9 81,296

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 416,381

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Kameraman 5.9 238,165

Kanunsuzlar
2012 Suç Kameraman 7.3 194,575

Vahşiler
2012 Suç Kameraman 6.5 107,677

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 317,925

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Kameraman 7.4 395,380

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 178,912

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Kameraman 7.3 181,009

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 100,849

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Kameraman 5.4 75,696

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 171,951
2009 Komedi Kameraman    

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Kameraman 6.9 199,595
2008 Biyografi Kameraman 6.8 197,819

Canavar
2008 Macera Kameraman 7.0 312,636
2008 Komedi Kameraman 6.3 13,822

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 66,892
2007 Komedi Kameraman 5.9 16,594

Şans Sende
2007 Dram Kameraman 5.9 18,397

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.1 71,838

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Kameraman 5.5 45,770

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 277,787

Başkanın Kızı
2004 Komedi Kameraman 5.0 17,832
2004 Aksiyon Kameraman 8.0 540,299
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 782,431

Aşka Veda
2003 Komedi Kameraman 6.3 34,151

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.6 3,766

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Kameraman 4.6 11,125
2002 Komedi Kameraman 7.2 40,045

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.1 582,002

Çok Özel
2002 Komedi Kameraman 4.7 8,703

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 419,772

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Kameraman 6.2 42,342

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Kameraman 6.4 4,772

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 112,797
2001 Biyografi Kameraman 6.8 81,845

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 Suç Kameraman 5.2 364
2000 Komedi Kameraman    
1998 Korku Çeşitli 5.7 4,644
- Komedi Kameraman    
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017