Giriş Kayıt
Brent Studler

Brent Studler


Kameraman

Brent Studler, kameraman. (2002) Bubba Ho-Tep (2002), (2003) Aşka Veda (2003), (2004) Başkanın Kızı (2004), (2008) The Onion Movie (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brent 'Ike' Studler | Brent 'SP' Studler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

15:17 Paris Treni
2018 Biyografi Kameraman 5.0 9,079

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Kameraman 4.2 13,136

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Kameraman 6.8 31,114

Batı Dünyası
2016 Dram Kameraman 8.9 277,789

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.8 499,864

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 426,943
2015 Komedi Kameraman 6.6 68,521

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 221,243

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 599,005
2013 Biyografi Kameraman 5.9 85,576

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 433,186

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Kameraman 5.9 254,528

Kanunsuzlar
2012 Suç Kameraman 7.3 205,299

Vahşiler
2012 Suç Kameraman 6.5 111,550

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 333,388

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Kameraman 7.4 417,297

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 188,496

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Kameraman 7.3 188,882

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 107,163

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Kameraman 5.4 78,834

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 181,419

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Savaş
2009 Komedi Kameraman 5.4 6,967

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Kameraman 6.9 205,745
2008 Biyografi Kameraman 6.8 206,384

Canavar
2008 Macera Kameraman 7.0 336,118
2008 Komedi Kameraman 6.3 13,822

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 69,084
2007 Komedi Kameraman 5.9 17,368

Şans Sende
2007 Dram Kameraman 5.9 18,397

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 78,796

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Kameraman 5.5 49,019

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 293,229

Başkanın Kızı
2004 Komedi Kameraman 5.0 18,957
2004 Aksiyon Kameraman 8.0 576,721
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 847,350

Aşka Veda
2003 Komedi Kameraman 6.3 36,088

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.6 3,924

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Kameraman 4.6 11,443
2002 Komedi Kameraman 7.1 41,615

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.1 655,866

Çok Özel
2002 Komedi Kameraman 4.7 8,903

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 445,700

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Kameraman 6.2 43,749

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Kameraman 6.4 4,772

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 117,297
2001 Biyografi Kameraman 6.8 85,173

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 Suç Kameraman 5.2 364
2000 Komedi Kameraman 3.8 2,276
1998 Korku Çeşitli 5.7 4,644
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018