Giriş Kayıt
Brent Studler

Brent Studler


Kameraman

Brent Studler, kameraman. (2002) Bubba Ho-Tep (2002), (2003) Aşka Veda (2003), (2004) Başkanın Kızı (2004), (2008) The Onion Movie (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brent 'Ike' Studler | Brent 'SP' Studler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Kameraman 9.0 161,494

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.9 397,127

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 359,197
2015 Komedi Kameraman 6.6 63,740

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 202,342

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 533,864
2013 Biyografi Kameraman 5.9 80,831

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 414,544

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Kameraman 5.9 236,515

Kanunsuzlar
2012 Suç Kameraman 7.3 193,612

Vahşiler
2012 Suç Kameraman 6.5 107,286

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 316,358

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Kameraman 7.4 393,286

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 178,096

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Kameraman 7.3 180,148

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 100,256

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Kameraman 5.4 75,368

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 171,000
2009 Komedi Kameraman    

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Kameraman 6.9 199,151
2008 Biyografi Kameraman 6.8 196,902

Canavar
2008 Macera Kameraman 7.0 310,909
2008 Komedi Kameraman 6.3 13,822

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 66,694
2007 Komedi Kameraman 5.9 16,469

Şans Sende
2007 Dram Kameraman 5.9 18,397

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.1 71,291

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Kameraman 5.5 45,446

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 276,371

Başkanın Kızı
2004 Komedi Kameraman 5.0 17,753
2004 Aksiyon Kameraman 8.0 537,124
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 777,280

Aşka Veda
2003 Komedi Kameraman 6.3 33,994

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.6 3,764

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Kameraman 4.6 11,125
2002 Komedi Kameraman 7.2 39,958

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.0 575,650

Çok Özel
2002 Komedi Kameraman 4.7 8,703

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 417,664

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Kameraman 6.2 42,239

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Kameraman 6.4 4,772

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 112,424
2001 Biyografi Kameraman 6.8 81,537

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 Suç Kameraman 5.2 364
2000 Komedi Kameraman    
1998 Korku Çeşitli 5.7 4,644
- Komedi Kameraman    
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017