Giriş Kayıt
Brent Studler

Brent Studler


Kameraman

Brent Studler, kameraman. (2002) Bubba Ho-Tep (2002), (2003) Aşka Veda (2003), (2004) Başkanın Kızı (2004), (2008) The Onion Movie (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brent 'Ike' Studler | Brent 'SP' Studler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Kameraman    

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Kameraman 6.9 3,625

Batı Dünyası
2016 Dram Kameraman 9.0 223,531

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.9 445,000

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 390,021
2015 Komedi Kameraman 6.6 66,470

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 213,258

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 561,521
2013 Biyografi Kameraman 5.9 83,448

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 424,625

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Kameraman 5.9 246,062

Kanunsuzlar
2012 Suç Kameraman 7.3 199,705

Vahşiler
2012 Suç Kameraman 6.5 109,520

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 325,147

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Kameraman 7.4 405,579

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 183,271

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Kameraman 7.3 184,994

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 104,007

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Kameraman 5.4 77,099

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 176,311
2009 Komedi Kameraman    

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Kameraman 6.9 202,303
2008 Biyografi Kameraman 6.8 202,015

Canavar
2008 Macera Kameraman 7.0 320,425
2008 Komedi Kameraman 6.3 13,822

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 67,989
2007 Komedi Kameraman 5.9 16,928

Şans Sende
2007 Dram Kameraman 5.9 18,397

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.1 74,442

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Kameraman 5.5 47,384

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 284,943

Başkanın Kızı
2004 Komedi Kameraman 5.0 18,198
2004 Aksiyon Kameraman 8.0 556,867
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 809,438

Aşka Veda
2003 Komedi Kameraman 6.3 35,026

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.7 3,831

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Kameraman 4.6 11,443
2002 Komedi Kameraman 7.2 40,580

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.1 613,704

Çok Özel
2002 Komedi Kameraman 4.8 8,901

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 431,629

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Kameraman 6.2 42,982

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Kameraman 6.4 4,772

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 114,861
2001 Biyografi Kameraman 6.8 83,418

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 Suç Kameraman 5.2 364
2000 Komedi Kameraman    
1998 Korku Çeşitli 5.7 4,644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017