Giriş Kayıt
Brent Studler

Brent Studler


Kameraman

Brent Studler, kameraman. (2002) Bubba Ho-Tep (2002), (2003) Aşka Veda (2003), (2004) Başkanın Kızı (2004), (2008) The Onion Movie (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brent 'Ike' Studler | Brent 'SP' Studler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Kameraman    
2017 Biyografi Kameraman    

Batı Dünyası
2016 Dram Kameraman 9.0 207,476

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.9 435,323

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 383,144
2015 Komedi Kameraman 6.6 65,848

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 210,365

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 555,161
2013 Biyografi Kameraman 5.9 82,702

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 422,222

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Kameraman 5.9 243,648

Kanunsuzlar
2012 Suç Kameraman 7.3 198,039

Vahşiler
2012 Suç Kameraman 6.5 108,884

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 322,932

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Kameraman 7.4 402,171

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 181,657

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Kameraman 7.3 183,753

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 102,998

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Kameraman 5.4 76,687

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 174,981
2009 Komedi Kameraman    

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Kameraman 6.9 201,459
2008 Biyografi Kameraman 6.8 200,493

Canavar
2008 Macera Kameraman 7.0 317,984
2008 Komedi Kameraman 6.3 13,822

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 67,643
2007 Komedi Kameraman 5.9 16,855

Şans Sende
2007 Dram Kameraman 5.9 18,397

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.1 73,675

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Kameraman 5.5 46,883

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 282,619

Başkanın Kızı
2004 Komedi Kameraman 5.0 18,198
2004 Aksiyon Kameraman 8.0 551,434
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 800,458

Aşka Veda
2003 Komedi Kameraman 6.3 34,717

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.7 3,829

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Kameraman 4.6 11,443
2002 Komedi Kameraman 7.2 40,560

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.1 603,974

Çok Özel
2002 Komedi Kameraman 4.7 8,703

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 427,879

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Kameraman 6.2 42,672

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Kameraman 6.4 4,772

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 114,196
2001 Biyografi Kameraman 6.8 82,847

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 Suç Kameraman 5.2 364
2000 Komedi Kameraman    
1998 Korku Çeşitli 5.7 4,644
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017