Giriş Kayıt
Brent Studler

Brent Studler


Kameraman

Brent Studler, kameraman. (2002) Bubba Ho-Tep (2002), (2003) Aşka Veda (2003), (2004) Başkanın Kızı (2004), (2008) The Onion Movie (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brent 'Ike' Studler | Brent 'SP' Studler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    

Batı Dünyası
2016 Dram Kameraman 9.0 189,093

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.9 418,945

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 373,368
2015 Komedi Kameraman 6.6 64,946

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 207,223

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 546,540
2013 Biyografi Kameraman 5.9 81,963

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 419,221

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Kameraman 5.9 240,674

Kanunsuzlar
2012 Suç Kameraman 7.3 196,141

Vahşiler
2012 Suç Kameraman 6.5 108,322

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 320,320

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Kameraman 7.4 398,347

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 180,170

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Kameraman 7.3 182,367

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 101,837

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Kameraman 5.4 76,143

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 173,317
2009 Komedi Kameraman    

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Kameraman 6.9 200,431
2008 Biyografi Kameraman 6.8 198,979

Canavar
2008 Macera Kameraman 7.0 315,075
2008 Komedi Kameraman 6.3 13,822

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 67,223
2007 Komedi Kameraman 5.9 16,712

Şans Sende
2007 Dram Kameraman 5.9 18,397

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.1 72,679

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Kameraman 5.5 46,238

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 279,972

Başkanın Kızı
2004 Komedi Kameraman 5.0 18,011
2004 Aksiyon Kameraman 8.0 545,649
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 790,980

Aşka Veda
2003 Komedi Kameraman 6.3 34,399

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.7 3,803

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Kameraman 4.6 11,397
2002 Komedi Kameraman 7.2 40,045

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.1 592,197

Çok Özel
2002 Komedi Kameraman 4.7 8,703

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 423,582

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Kameraman 6.2 42,500

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Kameraman 6.4 4,772

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 113,428
2001 Biyografi Kameraman 6.8 82,295

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 Suç Kameraman 5.2 364
2000 Komedi Kameraman    
1998 Korku Çeşitli 5.7 4,644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017