Giriş Kayıt
Brent Studler

Brent Studler


Kameraman

Brent Studler, kameraman. (2002) Bubba Ho-Tep (2002), (2003) Aşka Veda (2003), (2004) Başkanın Kızı (2004), (2008) The Onion Movie (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brent 'Ike' Studler | Brent 'SP' Studler
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.9 376,032

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.4 347,365
2015 Komedi Kameraman 6.6 62,688

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 198,923

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 523,624
2013 Biyografi Kameraman 5.9 79,846

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 410,589

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Kameraman 5.9 232,835

Kanunsuzlar
2012 Suç Kameraman 7.3 191,251

Vahşiler
2012 Suç Kameraman 6.5 106,504

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Kameraman 6.7 313,294

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Kameraman 7.4 387,248

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 176,496

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Kameraman 7.3 178,235

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 99,008

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Kameraman 5.4 74,734

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Kameraman 6.5 169,035
2009 Komedi Kameraman    

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Kameraman 6.9 198,135
2008 Biyografi Kameraman 6.8 195,321

Canavar
2008 Macera Kameraman 7.0 307,022
2008 Komedi Kameraman 6.3 13,822

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 66,038
2007 Komedi Kameraman 5.9 16,314

Şans Sende
2007 Dram Kameraman 5.9 18,397

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.1 70,308

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Kameraman 5.5 44,820

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 272,957

Başkanın Kızı
2004 Komedi Kameraman 5.0 17,524
2004 Aksiyon Kameraman 8.0 530,136
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 765,314

Aşka Veda
2003 Komedi Kameraman 6.3 33,806

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Kameraman 4.7 3,734

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Kameraman 4.6 11,125
2002 Komedi Kameraman 7.2 39,674

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.0 561,199

Çok Özel
2002 Komedi Kameraman 4.7 8,703

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 413,036

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Kameraman 6.2 41,895

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Kameraman 6.4 4,772

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 111,603
2001 Biyografi Kameraman 6.8 80,884

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 Suç Kameraman 5.2 364
2000 Komedi Kameraman    
1998 Korku Çeşitli 5.7 4,644
- Komedi Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017