Giriş Kayıt
Carel Struycken

Carel Struycken (70)


Oyuncu

Carel Struycken, 30 Temmuz 1948 The Hague, Zuid-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu. Oyun (2017), Addams Family Reunion (1998), (1997) Siyah Giyen Adamlar (1997), (1991) Addams Ailesi (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1948
Doğum Yeri: The Hague, Zuid-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Carel Struyker
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 2.13 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyun
2017 69 Dram Oyuncu 6.6 47,945

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.5 35,481
2014 66 Korku Oyuncu 4.9 181
2005 57 Korku Oyuncu    
2002 54 Macera Oyuncu 5.9 313
1998 Komedi Oyuncu 3.9 3,174

Siyah Giyen Adamlar
1997 49 Komedi Oyuncu 7.3 453,291

Addams Ailesi 2
1993 45 Komedi Oyuncu 6.7 65,634

Addams Ailesi
1991 43 Komedi Oyuncu 6.9 109,048

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.8 143,502

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 80,068

Kasabanın Cadıları
1987 39 Komedi Oyuncu 6.5 53,960
1985 37 Macera Oyuncu    
1978 30 Macera Oyuncu 3.9 5,203
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018