Giriş Kayıt
Carel Struycken

Carel Struycken (68)


Oyuncu

Carel Struycken, 30 Temmuz 1948 The Hague, Zuid-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu. (1997) Siyah Giyen Adamlar (1997), (1991) Addams Ailesi (1991), (1993) Addams Ailesi 2 (1993), (1987) Kasabanın Cadıları (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1948
Doğum Yeri: The Hague, Zuid-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Carel Struyker
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 2.13 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 66 Korku Oyuncu 4.9 181
2005 57 Korku Oyuncu    
2002 54 Macera Oyuncu 5.9 313
1998 50 Komedi Oyuncu    

Siyah Giyen Adamlar
1997 49 Komedi Oyuncu 7.3 427,889

Addams Ailesi 2
1993 45 Komedi Oyuncu 6.6 60,942

Addams Ailesi
1991 43 Komedi Oyuncu 6.8 102,125

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.9 122,782

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 71,000

Kasabanın Cadıları
1987 39 Komedi Oyuncu 6.5 50,286
1985 37 Macera Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017