Giriş Kayıt
Carel Struycken

Carel Struycken (69)


Oyuncu

Carel Struycken, 30 Temmuz 1948 The Hague, Zuid-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu. (1997) Siyah Giyen Adamlar (1997), (1991) Addams Ailesi (1991), (1993) Addams Ailesi 2 (1993), (1987) Kasabanın Cadıları (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1948
Doğum Yeri: The Hague, Zuid-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Carel Struyker
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 2.13 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
2017 Suç Oyuncu 8.7 17,490
2014 66 Korku Oyuncu 4.9 181
2005 57 Korku Oyuncu    
2002 54 Macera Oyuncu 5.9 313
1998 50 Komedi Oyuncu    

Siyah Giyen Adamlar
1997 49 Komedi Oyuncu 7.3 435,381

Addams Ailesi 2
1993 45 Komedi Oyuncu 6.6 61,880

Addams Ailesi
1991 43 Komedi Oyuncu 6.8 103,509

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.9 130,230

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 72,724

Kasabanın Cadıları
1987 39 Komedi Oyuncu 6.5 51,246
1985 37 Macera Oyuncu    
1978 30 Macera Oyuncu 3.9 5,168
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017