Giriş Kayıt
Austin Strugnell

Austin Strugnell (39)


Oyuncu

Austin Strugnell, 06 Mart 1978 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Tehlikeli Saatler (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mart 1978
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Dram Oyuncu 7.3 17,992

Enginlik
2015 Gizem Oyuncu 8.3 35,634
2008 30 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    

Tehlikeli Saatler
2002 24 Dram Oyuncu 6.7 51,238
1997 19 Dram Oyuncu 6.9 1,240
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017