Giriş Kayıt
Austin Strugnell

Austin Strugnell (39)


Oyuncu

Austin Strugnell, 06 Mart 1978 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Tehlikeli Saatler (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mart 1978
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Dram Oyuncu 6.5 4,787

Enginlik
2015 Gizem Oyuncu 8.2 28,777
2008 30 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    

Tehlikeli Saatler
2002 24 Dram Oyuncu 6.7 50,688
1997 19 Dram Oyuncu 6.9 1,240
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017