Giriş Kayıt
Susan Stroman

Susan Stroman (62)


Oyuncu, Yönetmen

Susan Stroman, 17 Ekim 1954 Wilmington, Delaware, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. The Producers (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1954
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 57 Müzik Oyuncu    
2005 51 Komedi Yönetmen
Çeşitli
6.4 35,834
2000 46 Dram Çeşitli 6.7 16,169

Mesajınız Var
1998 44 Komedi Çeşitli 6.6 157,934
1970 Dram Çeşitli 7.8 2,113
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017