Giriş Kayıt
Susan Stroman

Susan Stroman (63)


Oyuncu, Yönetmen

Susan Stroman, 17 Ekim 1954 Wilmington, Delaware, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. The Producers (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1954
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 57 Müzik Oyuncu    
2005 51 Komedi Yönetmen
Çeşitli
6.4 36,682
2000 46 Dram Çeşitli 6.7 16,593

Mesajınız Var
1998 44 Komedi Çeşitli 6.6 163,905
1970 Dram Çeşitli 7.8 2,113
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017