Giriş Kayıt
Susan Stroman

Susan Stroman (63)


Oyuncu, Yönetmen

Susan Stroman, 17 Ekim 1954 Wilmington, Delaware, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. The Producers (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1954
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Müzik Oyuncu 7.9 89
2005 51 Komedi Yönetmen
Çeşitli
6.4 36,813
2000 46 Dram Çeşitli 6.7 16,661

Mesajınız Var
1998 44 Komedi Çeşitli 6.6 165,003
1971 Biyografi Çeşitli 7.8 445
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,897) Dunkirk (3,966) Stronger (2,815) It (2,203) Mother! (1,493) American Made (1,452) Kingsman: The Golden Circle (1,363) Loving Vincent (1,363) Flatliners (658) The Foreigner (654)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,610) Shameless (6,119) Mr. Robot (5,006) Game of Thrones (3,227) Peaky Blinders (2,157) Manhunt: Unabomber (2,096) Lucifer (1,701) Designated Survivor (1,563) Supernatural (1,390) The Big Bang Theory (1,100)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017