Giriş Kayıt
Susan Stroman

Susan Stroman (62)


Oyuncu, Yönetmen

Susan Stroman, 17 Ekim 1954 Wilmington, Delaware, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. The Producers (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1954
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 57 Müzik Oyuncu    
2005 51 Komedi Yönetmen
Çeşitli
6.4 35,971
2000 46 Dram Çeşitli 6.7 16,217

Mesajınız Var
1998 44 Komedi Çeşitli 6.6 158,756
1970 Dram Çeşitli 7.8 2,113
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017