Giriş Kayıt
William Strom

William Strom


Yapımcı, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

William Strom, yapımcı, görsel efekt, sanat yönetmeni, sanat bölümü. The Fire Next Time (1993) yapımıyla biliniyor.31 Mart 2010 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 31 Mart 2010
Diğer Bir İsmi: Bill Strom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Suç Yapım Tasarımcısı    
1986 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 255

Çılgın Bir Yaz
1986 Komedi Yapımcı 6.4 11,484
1985 Komedi Yapımcı 7.2 35,574
1983 Macera Görsel Efekt 5.3 4,019
1982 Fantastik Sanat Bölümü 6.2 16,403

Gerçek Yaratık
1979 Korku Set Dekoratörü 4.1 769
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017