Giriş Kayıt
William Strom

William Strom


Yapımcı, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

William Strom, yapımcı, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü. The Fire Next Time (1993) yapımıyla biliniyor.31 Mart 2010 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 31 Mart 2010
Diğer Bir İsmi: Bill Strom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Suç Yapım Tasarımcısı    
1986 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 255

Çılgın Bir Yaz
1986 Komedi Yapımcı 6.4 11,109
1985 Komedi Yapımcı 7.2 35,046
1983 Macera Görsel Efekt 5.3 3,870
1982 Fantastik Sanat Bölümü 6.2 16,065

Gerçek Yaratık
1979 Korku Set Dekoratörü 4.1 769
Dizi Altyazıları
The Flash (6,984) Black Sails (4,852) Into the Badlands (4,231) Iron Fist (3,013) Legion (2,302) Vikings (2,265) Billions (2,043) Game of Thrones (1,807) Arrow (1,802) The 100 (1,689)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017