Giriş Kayıt
Susan Stremple

Susan Stremple


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Susan Stremple, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen Uyurken
1995 Komedi Yapımcı 6.7 79,639

3 Küçük Ninja
1992 Aksiyon Yapımcı 5.2 17,888

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 15,150
1990 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 817

Kötü Anne 2
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.7 550
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,068) Den of Thieves (2,736) Maze Runner: The Death Cure (2,464) Hostiles (1,887) Winchester (1,705) A martfüi rém (1,536) Bleeding Steel (1,510) 12 Strong (1,335) The Commuter (1,240) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,431) La casa de papel (7,090) The Big Bang Theory (3,366) Gotham (2,931) Supernatural (2,866) The Terror (2,608) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,589) Arrow (2,027) The Flash (1,347) Vikings (1,291)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018