Giriş Kayıt
Susan Stremple

Susan Stremple


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Susan Stremple, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen Uyurken
1995 Komedi Yapımcı 6.7 75,004

3 Küçük Ninja
1992 Aksiyon Yapımcı 5.2 16,998

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 14,426
1990 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 817

Kötü Anne 2
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.7 550
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017