Giriş Kayıt
Susan Stremple

Susan Stremple


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Susan Stremple, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen Uyurken
1995 Komedi Yapımcı 6.7 74,614

3 Küçük Ninja
1992 Aksiyon Yapımcı 5.2 16,922

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 14,363
1990 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 817

Kötü Anne 2
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.7 550
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017