Giriş Kayıt
Susan Stremple

Susan Stremple


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Susan Stremple, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen Uyurken
1995 Komedi Yapımcı 6.7 78,631

3 Küçük Ninja
1992 Aksiyon Yapımcı 5.2 17,671

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 14,935
1990 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 817

Kötü Anne 2
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.7 550
Dizi Altyazıları
Vikings (16,856) Black Mirror (5,505) The Flash (4,743) Shameless (4,254) Supernatural (2,894) The Big Bang Theory (2,726) The Blacklist (1,478) Star Trek: Discovery (1,410) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,185)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018